Деснянська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

25-26 вересня 2018 року у місті Києві проходила V Ювілейна міжнародна науково-практична конференція «Наукова еліта у розвитку держав».

25-26 вересня 2018 року у місті Києві проходила V Ювілейна міжнародна науково-практична конференція «Наукова еліта у розвитку держав».

Деснянську ОТГ на конференції представляла Лідія Миронова, директор Деснянського позашкільного навчального закладу «Центр творчості дітей та юнацтва»

08:27 28.09.2018

Привітання до дня вихователя і всіх дошкільних працівників

Привітання до дня вихователя і всіх дошкільних працівників

Деснянська селищна рада вітає з професійним святом вихователів та дошкільних працівників. Нехай лагідна посмішка сонечка дарує Вам невичерпну енергію, красу і чарівність, життя Ваше буде наповненим щастям, добробутом та натхненням, а в оселі вашій панують світло і злагода, а в серці - добро і мудрість, в житті - достаток удача. Нових професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедрою, наповнена теплом і любов`ю.

09:06 27.09.2018

24 вересня 2018 року в Деснянській громаді відбувся тренінг «Шляхи удосконалення надання освітніх послуг в ОТГ».

24 вересня 2018 року в Деснянській громаді відбувся тренінг «Шляхи удосконалення надання освітніх послуг в ОТГ».

Захід організований Чернігівським центром розвитку місцевого самоврядування та Відділом освіти Деснянської селищної ради. Програма тренінгу складалась з кількох блоків: особливості організації освітнього середовища Нової української школи, організація інклюзивного навчання та виховний потенціал закладів позашкільної освіти в умовах децентралізації.

22:05 25.09.2018

Осінній кубок Десна-2018

Осінній кубок Десна-2018

     До Дня фізичної культури та спорту, 9 вересня в смт. Десна відбувся традиційний відкритий турнір з баскетболу 5х5 (Осінній кубок-2018). І місце – команда «Десна»; ІІ місце – команда «Молодь»; ІІІ місце – команда «Десна-2010»; ІV місце – команда «Зенітка»;     Переможець конкурсу з баскетбольної майстерності – Купцов Костянтин; Кращий гравець – Годлевський Артем. Висловлюємо подяку всім, хто брав участь у турнірі та виносимо щирі вітання переможцям.

12:29 10.09.2018

Урочисті заходи з нагоди святкування Дня знань

Урочисті заходи з нагоди святкування Дня знань

     03 вересня 2018 року в закладах загальної середньої освіти Деснянської ОТГ пройшли урочисті заходи з нагоди святкування Дня знань.  102 дітей нашої громади стали першокласниками, які будуть навчатися за новим стандартом початкової освіти.     Вітаємо учнів, педагогів та батьків з новим 2018/19 начальними роком!      Бажаємо всім натхнення, успіху й сил для нових звершень!

09:38 04.09.2018

Свято до Дня села Тужар

Свято до Дня села Тужар

   25 серпня відбулося чудове дійство - свято до Дня села Тужар.Жителі села та їх гості раді були знову чути прекрасні пісні у виконанні ансамблю "Тужаряночка".Учасники дитячого ансамблю "Барвінок" виступили з сучасними піснями та віршами.Не залишили байдужими нікого із присутніх гуморески у виконанні Дробязко Надії. Для найменших мешканців нашого села була представлена чудова розважальна програма з веселими конкурсами, бульбашковим шоу, аквагримом,солодкою ватою,попкорном та стрибками на батуті. За спонсорської допомоги було влаштовано смачне частування.На початку свята всім роздавали морозиво.Під час виступу ансамблю пригощали варениками з різними начинками .Ну , як завжди ,не обійшлося бе кулішу та каш, які манили до себе смачним ароматом. далеко за опівніч тривала святкова дискотека, на якій танцювали і дорослі ,і молодь, і діти.Ще раз щиро дякуєм всім:організаторам, спонсорам, артистам,жителям села , їх гостям та всім небайдужим за прекрасне свято. До зустрічі у наступному році!

16:24 29.08.2018

 "Пахне рідне село, тишиною лугів" -  свято села Морівськ

 "Пахне рідне село, тишиною лугів" - свято села Морівськ

   "Пахне рідне село, тишиною лугів". Відшуміло відгуділо свято села Морівськ, 28 серпня 2018 року. Чудову програму підготували колектив Морівчаночка. Автентичні пісні, гумор, неперевершені сценки, власні вірші, все це було в репертуарі. Для дітей розваги : батут, солодка вата, попкорн, аквагрим. Нехай же й надалі так чудово відпочиває село, іще багато років святкує свої іменини, а в ньому живуть щасливо, та безтурботно люди.

08:05 29.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається Вам нове оформлення сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь