Деснянська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Свято Зеленої неділі в с. Морівськ

Свято Зеленої неділі в с. Морівськ

Відшуміло, відгриміло свято Зеленої неділі в нашому чудовому селі Морівськ. Зі своїми прадавніми традиціями, та звичаями. Чудову програму подарували глядачам колективи Морівчаночка, та Берегиня із села Максим. Для дітей розваги, батут, попкорн та повітряні кульки. Всі залишилися задоволеними. Нехай же й надалі так весело і красиво живе село, наша громада,тоді і буде щасливою наша неповторна ненька Україна!

09:13 29.05.2018

День святої Трійці в с. Короп’є

День святої Трійці в с. Короп’є

      Вчора, 27 травня 2018 року, на День святої Трійці, в селі Короп’є Деснянської громади відбулися святкування з нагоди Храмового свята . На сцені будинку культури виступали діти та запрошений з с.Тужар народний аматорський колектив «Тужаряночка». Звернулися до жителів та гостей з привітаннями та святковими побажаннями селищний голова Юрій Осташевський та староста села Михайло Дикуха. Лунали пісні , вірші, гуморески. Для дітей розваги, батути, попкорн, повітряні кульки. В фойє будинку культури присутні могли побачити виставку робіт місцевих майстринь. Після святкового концерту всіх присутніх пригощали смачною юшкою.

09:09 29.05.2018

Відпочинкова_кампанія_2018

Відпочинкова_кампанія_2018

Шановні учасники освітнього процесу! Інформуємо, що з 29 травня по 15 червня 2018 року у закладах загальної середньої освіти Деснянської громади працюватимуть пришкільні табори відпочинку з денним перебуванням учнів: Табір "Патріот" Деснянського НВК (національно-патріотична зміна);  Літня мовна школа "Happy English" Деснянського НВК (профіль - англійська мова); Табір "Мандрівник" Косачівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (краєзнавча зміна); Табір "Фортуна" Морівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (національно-патріотична зміна). Харчування дітей у пришкільних таборах (сніданок + обід) здійснюватиметься за рахунок коштів місцевого бюджету. Якісний, змістовний та безпечний відпочинок - наше спільне завдання!                                                                                                 Відділ освіт Деснянської селищної ради

08:08 24.05.2018

Гордість Деснянської громади

Гордість Деснянської громади

Диплом ІІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук України у 2018 році виборола учениця 11-В класу Деснянського НВК Богомолова Анастасія (науковий керівник - Альвіна Петрівна Колінько, вчитель географії та історії Деснянського НВК).  Пишаємось!

15:50 21.05.2018

Наші легкоатлети

Наші легкоатлети

18 травня 2018 року на Чемпіонаті Козелецького району з легкої атлетики команда Деснянського НВК виборола 11 нагород : чотири "золота", чотири "срібла" та три "бронзи"! Наші легкоатлети:

11:50 21.05.2018

Обдарованість року - 2018

Обдарованість року - 2018

У Деснянській об’єднаній територіальній громаді 17 травня 2018 року в Гарнізонному будинку офіцерів відбулися урочистості з нагоди відзначення призерів Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, інших інтелектуальних та творчих конкурсів. Вітаємо переможців! Учням та вчителям бажаємо досягнути нових висот і здобути ще більше перемог.

14:02 18.05.2018

Освітлення за програмою "Безпечна громада"

Освітлення за програмою "Безпечна громада"

Згідно Рішення 18 сесії 7 скликання від 18 грудня 2018 року прийнято Меморандум та Затверджено Програму про співпрацю « Безпечна громада» між Козелецьким відділенням поліції Ніжинського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області та Деснянською селищною радою. В рамках реалізації програми було встановлено опору та зовнішнє електроосвітлення щодо попередження правопорушень на території Деснянської селищної ради.

08:47 18.05.2018

Конкурс "Податківаць майбутнього"

Конкурс "Податківаць майбутнього"

Сьогодні Університет державної фіскальної служби України та Головне управління ДФС у Чернігівській області оголосили подяку директору та педагогічному колективу Деснянського навчально-виховного комплексу "Гімназія - загальноосвітня школа І ступеня" за поширення податкової культури, формування свідомого ставлення до сплати податків у підростаючого покоління та заохочення учнів до участі у Всеукраїнському конкурсі "Податківець майбутнього"

08:46 18.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається Вам нове оформлення сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь