Деснянська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

У Козельці стартував турнір пам’яті Євгенія Лоскота

У Козельці стартував турнір пам’яті Євгенія Лоскота

                                                                   У Козельці стартував турнір пам’яті Євгенія Лоскота Третій рік поспіль у Козельці проводиться турнір з більярду пам’яті Героя України Євгенія Лоскота з Десни, який одразу з Майдану пішов захищати Українську державу від російської агресії на східних рубежах нашої держави, де й загинув, підірвавшись на гранаті, щоб не потрапити до ворожого полону…  Рідні, друзі, знайомі, однопартійці-свободівці вважають справою честі щороку проводити турнір пам’яті Героя, а один із кубків змагань за усталеною традицією вручають сину Євгенія Лоскота Тарасику на знак великої шани й поваги до мужнього вчинку його тата, ім’я якого відоме усій Україні. А одна із вулиць Козельця названа прізвищем Героя.  Цьогорічний турнір зібрав дев’ятьох кращих спортсменів Козелецького району, які вибороли право змагатися, пройшовши крізь сито відбіркових поєдинків. Спонсором заходу виступила Деснянська селищна рада, очільник якої Юрій Осташевський всіляко підтримує подібні спортивні заходи і словом, і ділом.  Як відзначив голова федерації більярдного спорту Козелецького району Вячеслав Закревський, за місяць відбудеться ще один турнір пам’яті Євгенія Лоскота, в якому змагатимуться лише чемпіони попередніх років з цього захоплюючого виду спорту. За його словами, цей турнір називатиметься Кубок чемпіонів Козелецького району і проходитиме в атмосфері цікавої і безкомпромісної боротьби.  Звертаючись до учасників турніру з привітальним словом, заступник голови федерації більярдного спорту Козелецького району, депутат Деснянської селищної ради, товариш Євгенія Лоскота Сергій Дроб’язко наголосив на важливості вшанування пам’яті Євгенія Лоскота, який віддав своє життя за свободу й незалежність України. «Такі, як Євгеній, - зазначив промовець, - завжди будуть взірцем для усіх нас, а найголовніше – для підростаючого покоління, як потрібно любити свою Вітчизну, як, не задумуючись, йти за рідну землю на вірну смерть».  Принагідно Сергій Дроб’язко подякував Деснянському селищному голові Юрію Валентиновичу Осташевському за те, що той не лише заохочує молодь, людей старшого покоління до ведення здорового способу життя й заняття фізкультурою і спортом, але й допомагає організовувати й проводити різні змагання, турніри, матчі, поєдинки і таке інше. А це, за словами депутата, є свідченням стратегічного бачення розвитку територіальної громади, яка успішно розвивається, долаючи тимчасові труднощі.

07:52 13.05.2018

Відкриття ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл"("Джура") 

Відкриття ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл"("Джура") 

12 травня 2018 року в Чернігівській області урочисто відкрили ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл"("Джура").  Деснянську громаду представляє рій (команда) "Десна" Деснянського НВК. До юних патріотів сьогодні завітали гості - селищний голова Юрій Осташевский та начальник відділу освіти Раїса Левосюк.  "Все необхідне для участі дітей громади у обласному етапі гри "Джура" придбано за кошти місцевого бюджету. В минулому році придбали намети, спальники. Цьогоріч туристичне спорядження на 33 тисячі гривень. Забезпечили дітей та педагогів продуктами на 6 днів таборування. Військові також допомагають нам з обладнанням для табору" - розповідає Юрій Осташевский. Голова громади побажав джурам успіхів, гарного настрою та перемоги!

15:03 12.05.2018

Перевірка щодо додержання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки

Перевірка щодо додержання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки

07.05.2018 року провідні інспектори Козелецького РВ У ДСНС України у Чернігівській області Шинкаренко Оксана Олексіївна та Магалинський Микола Володимирович провели позапланову перевірку закладів загальної середньої та дошкільної освіти Деснянської селищної ради щодо додержання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки. Лейтенант Магалинський М.В. нагадав керівникам закладів освіти правила користування вогнегасниками, розповів учням 11-х класів Деснянського НВК про вибухонебезпечні предмети та про заклади вищої освіти, в яких готують фахівців для органів та підрозділів ДСНС України.

12:31 10.05.2018

Встановлення та ремонт парканчиків

Встановлення та ремонт парканчиків

   За зверненням мешканців житлових будинків по вулиці Рибалка, 3 та Рибалка, 5  працівники КП «Міжріччя» Деснянської селищної ради встановлюють та ремонтують парканчики .

11:00 10.05.2018

9 травня це - особливий день. День Перемоги.

9 травня це - особливий день. День Перемоги.

9 травня це - особливий день. День Перемоги. Скільки б років не відділяло нас від того довгожданного та не незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні цей день – це хвилюючий символ героїзму і мужності народу, що відстоював мир на землі. Немає сім’ї, якої не торкнулося полум’я Другої світової війни. Ми вшановуємо пам’ять наших земляків, що не повернулися з полів битв. Ми пам’ятаємо подвиги великих трудівників, що кували перемогу в тилу. В цей славетний день ми згадуємо всіх чиє життя забрала війна. Низько вклоняємось та складаємо глибоку шану ветеранам! В смт. Десна 9 травня відбулися заходи з нагоди 73-ій річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. О 9.00 розпочався мітинг-реквієм на «Алеї героїв», на якому до учасників мітингу зі словами великої шани та вдячності звернувся і селищний голова Юрій Осташевський, який зазначив: « минуть віки, але людство завжди пам’ятатиме героїв і вдячно славитиме їх великий подвиг. Земний уклін Вам, дорогі ветерани, учасники Великої Вітчизняної війни за мужність, стійкість, відвагу!»  До пам’ятника героям Другої світової війни поклали квіти: мешканці селища, військові, діти. Після урочистої частини всіх бажаючих запросили святковий концерт, який відбувся біля Гарнізонного будинку офіцерів.

05:30 10.05.2018

Ремонтні роботи фонтану завершено

Ремонтні роботи фонтану завершено

Після завершення ремонтних робіт,  оновлений фонтан продовжує прикрашати зону відпочинку біля ГБО і кожен вечір радує жителів та гостей селища.  Закликаємо  бережно ставитися до фонтану!!!

10:30 08.05.2018

До Дня Перемоги

До Дня Перемоги

Другий день триває загальнонаціональна акція з виготовлення маків - символів пам'яті, «кривавих слідів від кулі». 9 травня 2018 року, перед проведенням мітингу, діти та педагоги Деснянського позашкільного навчального закладу «Центр творчості дітей та юнацтва» вручать маки ветеранам, дітям війни, учасникам бойових дій, жителям містечка Десни.Таким чином, доповнивши свій одяг червоним маком, присутні приєднаються до акції.

08:15 08.05.2018

Оздоровча_кампанія_2018

Оздоровча_кампанія_2018

Питання підготовки до оздоровчої кампанії - 2018 розглянули 5 травня 2018 року у Відділі освіти Деснянської селищної ради.  Вже традиційно на нараді були присутні керівники закладів загальної середньої освіти, заступники директорів з навчально-виховної роботи та начальники таборів з денним перебуванням учнів. Цього літа в Деснянській ОТГ працюватимуть 3 пришкільні табори з денним перебуванням учнів та літня мовна школа. Відпочинковими послугами планується охопити 513 дітей шкільного віку. Орієнтовний кошторис витрат на проведення оздоровчої кампанії - 283 466,10 гривень. Якісні, змістовні та безпечні відпочинкові послуги - пріоритет роботи закладів освіти громади.

15:10 07.05.2018

Програма "Безпечна громада"

Програма "Безпечна громада"

Згідно Рішення 18 сесії 7 скликання від 18 грудня 2017 року прийнято Меморандум та Затверджено Програму  про співпрацю « Безпечна громада» між Козелецьким відділенням поліції Ніжинського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області та Деснянською селищною радою.

14:04 05.05.2018

Ремонт у підвальному приміщенні Деснянської амбулаторії

Ремонт у підвальному приміщенні Деснянської амбулаторії

У підвальному приміщенні Деснянської амбулаторії закінчується проведення капітального ремонту. Це стало можливим завдяки коштам, виділеним з місцевого бюджету Деснянською селищною радою. Занедбане раніше приміщення стане придатним для медичної галузі у зв’язку з мед. реформою. Також планується капітальний ремонт гаража.

13:55 05.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається Вам нове оформлення сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь