Деснянська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Співпраця між громадами.

Співпраця між громадами.

05.01.2018 року Остерським міським головою В.А.Самодєлком та Деснянським селищним головою Ю.В.Осташевським підписаний договір про співробітництво територіальних громад у формі утворення спільного комунального закладу «Остерська міська лікарня» з метою реалізації інфраструктурного проекту і виконання функцій, що становлять спільний інтерес в галузі охорони здоров’я.

11:00 05.01.2018

Соляна кімната в КП «Деснянському центрі первинної медико-санітарної допомоги»

Соляна кімната в КП «Деснянському центрі первинної медико-санітарної допомоги»

Шалений темп життя, постійні стреси, погіршення екологічної ситуації та інші фактори, змушують людей шукати нові методи лікування з новітніми хворобами та недугами. Одним з таких методів є солетерапія. Відтепер жителі громади матимуть змогу покращити своє здоров’я, адже медики стверджують, що соляна терапія – це один з кращих не медикаментозних засобів лікування застудних захворювань та хвороб дихальних шляхів. Сьогодні соляну кімнату в КП «Деснянському центрі первинної медико-санітарної допомоги» відвідав голова Деснянської селищної ради Ю.В. Осташевський. Саме за кошти місцевого бюджету відбулося облаштування кімнати. Графік роботи соляної кімнати буде повідомлено додатково.

16:11 27.12.2017

Новий автомобіль для невідкладної допомоги КП «Деснянському центру первинної медико-санітарної допомоги»

Новий автомобіль для невідкладної допомоги КП «Деснянському центру первинної медико-санітарної допомоги»

27 грудня селищний голова Юрій Осташевський презентував новий автомобіль для невідкладної допомоги КП «Деснянському центру первинної медико-санітарної допомоги», який придбано за кошти місцевого бюджету. Він буде використовуватись як для невідкладної допомоги, так і планового обслуговування пацієнтів, це дозволить значно поліпшити якість надання медичної допомоги.

16:08 27.12.2017

Відбулась вистава "Новорічні витрибеньки".

Відбулась вистава "Новорічні витрибеньки".

Неможливо уявити Новий рік без веселощів, чарів, подарунків та сюрпризів. І дорослі, а особливо діти, чекають цього казкового періоду, який пахне хвоєю та мандаринами, світиться різнокольоровими вогниками гірлянд та блискітками традиційного «дощику». А як же інакше, адже саме на Новий рік можна побачити справжні дива та потрапити в казку. Для найменших мешканців нашого селища, казка відбулась вже сьогодні в Гарнізонному будинку офіцерів. Професійні актори Ніжинського академічного українського драматичного театру імені М. Коцюбинського представили присутнім виставу «Новорічні витребеньки» та подарували маленьким і дорослим глядачам чудовий новорічний настрій.

09:08 27.12.2017

Відкриття Новорічної ялинки

Відкриття Новорічної ялинки

  19 грудня на Алеї Героїв зібрались жителі селища Десна, щоб урочисто відкрити новорічну ялинку. З словами привітання до присутніх звернувся селищний голова Юрій Осташевський. У своєму виступі він зазначив: «Свято Миколая – дуже важливий день. Він зігрітий благословенням, добром і радістю. Святого Миколая називають Чудотворцем і це правда. Адже саме в цей день виконуються всі найзаповітніші мрії. Вітаю Вас зі святом. Бажаю здійснення всіх мрій і бажань, міцного здоров’я, радості, щастя. Нехай прийдешній рік виправдає ваші самі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім’ям. Дай нам Боже, щастя. Дай Боже, кожній родині і кожній людині нових сподівань і впевненості в завтрашньому дні. Добра, удачі, радості усім нам! З наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!» Біля ялинки зібрались діти з батьками, представники установ та організацій, органів місцевого самоврядування. На святкове дійство завітали Святий Миколай та Снігуронька. Діти разом з ним водили хороводи біля ялинки, приймали участь у конкурсах, відгадували загадки. Присутні отримали масу гарних емоцій.

16:24 21.12.2017

День Святого Миколая для дітей пільгових категорій.

День Святого Миколая для дітей пільгових категорій.

18 грудня в актовій залі Деснянського НВК відбулося свято до Дня Святого Миколая для дітей пільгових категорій. Дітям, працівниками та вихованцями Деснянського ПНЗ «Центру творчості дітей та юнацтва» було проведено майстер класс. Який відвідали і гості свята: начальник відділу у справах сім’ї, дітей та молоді, соціального захисту населення Ірина Пятих, начальник відділу кульутри, туризму, спорту та зв’язків з громадськістю Деснянської селищної ради Ірина Шурубура, представники Цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України. Дорослі та діти з задоволенням виготовляли новорічні прикраси, ліпили з глини символ 2018 року – вогняну собаку. До присутніх з вітальним словом звернувся настоятель Свято-Гавриліївського храму отець Ярослав та кожному з присутніх діток подарував на згадку іконку Миколая-Чудотворця. Традиційно Деснянська селищна рада привітала всіх дітей солодкими подарунками, від яких на обличчі з’являється посмішка та радість. З наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим, дорогі діти, здоров’я, щастя, радості, спокою і миру Вам у Ваших родинах.

08:15 19.12.2017

ПАМ'ЯТКА

ПАМ'ЯТКА

ПАМ'ЯТКА. ЩОБ УБЕРЕГТИСЯ ВІД ТРАВМ ПІД ЧАС ОЖЕЛЕДИЦІ, ФАХІВЦІ ЗАКЛИКАЮТЬ ДОТРИМУВАТИСЯ ПЕВНИХ РЕКОМЕНДАЦІЙ:  

11:00 15.12.2017

Святкування 75-річниці заснування 169 навчального центру.

Святкування 75-річниці заснування 169 навчального центру.

     8 грудня в Гарнізонному будинку офіцерів відбувся урочистий захід з нагоди 75-річниці заснування 169 навчального центру. З вітальним словом до присутніх звернувся голова Деснянської селищної ради Юрій Валентинович Осташевський та вручив цінний подарунок – чотири телевізори.  Побажав всім міцного здоров’я, щастя, оптимізму, миру і благополуччя.

15:32 08.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається Вам нове оформлення сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь