Деснянська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

У добру путь, дорогі випускники-2017.

У добру путь, дорогі випускники-2017.

    Ось нарешті прийшов той довгожданий день про який мріє кожен школяр — випускний вечір. Це свято повинне запам'ятатися на все життя. У житті кожного учня настає момент розставання зі своїми вчителями. Останній урок в школі, останній дзвінок, і ось довгожданне свято. Перегортаючи календар, день за днем, випускники з хвилюванням чекають  випускного вечора.

09:26 26.06.2017

Урочистість з нагоди Дня медичного працівника

Урочистість з нагоди Дня медичного працівника

16 червня в смт. Десна у Гарнізонному будинку офіцерів відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника. Зі святкової сцени лунали слова привітань та вшанування представників медичного фаху від селищного голови – Осташевського Ю.В., заступника начальника відділу морально-психологічного забезпечення – Сагайдак О.О. та інших. Кузьмин Л.Л. – головний лікар «Деснянського центру ПМСД» подякувала колегам за підтримку й ефективний зворотній зв’язок, що вона відчула за час своєї роботи на посаді головного лікаря, пообіцяла наслідувати ті ж підходи щодо вдосконалення системи надання медичної допомоги, які разом зі своїми колегами розробляла та втілювала. З нагоди свята працівники медицини отримали подяки від селищного голови . Протягом святкових урочистостей присутні мали змогу отримати насолоду від колективів Остерського будинку творчості та гурту «Бойовий акорд»

08:53 19.06.2017

Громадський бюджет – спільний успіх активних громадян та відкритої влади

Громадський бюджет – спільний успіх активних громадян та відкритої влади

         На базі Деснянської громади 15 червня відбувся семінар «Участь суспільства у прийнятті рішень в громадах». Всі учасники мали можливість ознайомитися з досвідом та інструментами залучення громадян до процесу прийняття рішень на місцевому рівні, у тому числі темою бюджету участі. З учасниками працювали експерти – практики партиципації, учасники проектів «Громадський бюджет – спільний успіх активних громадян та відкритої влади» та «Без мешканців не вдається. Громадські консультації як стандарт функціонування об’єднаних громад» Артур Гроссман – голова Київського офісу Фонду міжнародної солідарності, Лідія Євтушенко - Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, Андрій Вареник, Ірина Синельник –представники Фундації польсько-українського співпраці ПАУСІ, Олег Липський– представник з розвитку Асоціації об’єднаних територіальних громад. Учасники семінару отримали не лише знання, а й нові знайомства, відповіді на запитання.

10:39 16.06.2017

«Щасливі діти – сильна громада»

«Щасливі діти – сильна громада»

    Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора – канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером – це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг. Цього року в наших школах  працює табір Табір "Happy English" Деснянської гімназії, табір "Патріот" Деснянської школи, табір "Мандрівник" Косачівської школи . У таборі діти цікаво проводять свій час.Літні канікули – найцікавіша пора для дітей, час захоплюючих пригод і поїздок, нових знайомств та зустрічей. На скільки цей відпочинок стане для них активним, пізнавальним, пам’ятним багато в чому залежить від нас дорослих – організаторів, програм відпочинку, які чимало зусиль прикладають, щоб діти були щасливими.

08:52 13.06.2017

«Єдина громада – єдина сім ‘я »

«Єдина громада – єдина сім ‘я »

Учні 7-х, 8-х класів Деснянської гімназії завершили вивчення курсу «Ми – громадяни України» суспільним проектом «Єдина громада - єдина сім ‘я».Метою проекту є підтримка малозабезпечених родин Деснянської об’єднаної громади. Гімназисти зібрали речі, взуття, іграшки . Долучилися до проекту  учні 10 класу, які склали продуктові набори.

14:27 08.06.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається Вам нове оформлення сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь