Деснянська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Товариський матч

Товариський матч

29. 10. 2017 баскетбольна команда «Десна» зіграла товариський матч з баскетбольною командою «Остер». Зустріч відбулась в Остерській гімназії і з результатом 44:34 перемогу здобула жіноча команда смт. Десна. Деснянська громада активно підтримує розвиток спорту.

10:44 30.10.2017

Концерт "З вірою в серці..."

Концерт "З вірою в серці..."

29.10. 2017 р. в приміщенні Гарнізонного будинку офіцерів відбувся концерт "З вірою в серці..." Свої пісні глядачам дарував гурт "Бойовий акорд" . Цей музичний колектив, який на День Захисника України вітав воїнів Попасної та Смілого, піднімаючи настрій та бойовий дух хлопців, що тримають рубежі на Донецькому та Луганському напрямку.  Саме сьогодні музиканти подарували всім присутні власні пісні та музичні номери в сучасній обробці. Разом із гуртом на сцені виступав і хореографічний колектив «Імпульс» - керівник Юлія Джуджук. Виконавці зуміли створити на концерті неповторну атмосферу єдності. А також гурт щиро подякував голові Деснянської селищної ради Юрію Осташевському за допомогу в організації поїздки, а саме у виділенні коштів на пальне в сумі 18 тис. грн.. Слова вдячності звучали на адресу приватного підприємця Олега Мехеда,який зробив суттєвий вклад у організації поїздки в зону АТО.  Дуже важливо, що в нашому житті є небайдужі люди. Слава Україні!

10:42 30.10.2017

«Війна, якої немає!»

«Війна, якої немає!»

23 жовтня 2017 року 80 учнів 10-11 класів Деснянської ОТГ взяли участь в обласній патріотично-виховній програмі «Війна, якої немає!». Разом із Ксенією Данилівною Лоскот, мамою Героя України Євгена Лоскота, та головою Деснянського відокремленого підрозділу ГО «Єдина родина Чернігівщини» Козелецького району Оленою Музикою діти відвідали виставку «Блокпост пам’яті», зустрілися з головою ГО «Єдина родина Чернігівщини» Миколою Шанським.  Екскурсію провели учні Деснянського навчально-виховного комплексу «Гімназія-загальноосвітня школа І ступеня», діти учасників бойових дій на Сході України, Ігор Косяк, Юля Карпенко та Аня Воробей. «Війна, якої немає» три роки тому постукала у двері кожної деснянської родини. Ми проводжали своїх батьків і синів, чоловіків і братів, сусідів і друзів. Ми тримали глибоко в серці свої хвилювання і почуття, не стримували сліз під час перегляду новин. Плакали від щастя, коли нарешті, після триденної тиші, наші рідні виходили на зв'язок. В наших домівках було тихо, а діти Десни раптово стали дорослими. Звичною стала фраза: «Мій тато в АТО». Ми збирали продукти і теплі речі, плели маскувальні сітки, виготовляли обереги і писали листи. Ми вірили, що наші молитви захистять рідних від ворожої кулі. Кожен із нас пам’ятає довгі години очікування на плацу навчального центру. Однією великою родиною ми зустрічали своїх захисників, а по всій Десні лунало: «Ідуть.. Наші їдуть! Повертаються..». І вони повертались. Неголені, просякнуті війною і болем від втрат, зі сльозами на очах обіймали своїх синів і дочок, батьків і друзів.  А у снах до них приходила Війна. І бойові побратими, які вже ніколи не повернуться додому. Діти Деснянського гарнізону привезли на Красну площу Чернігова свій «Блокпост пам’яті». У ящику із-під снарядів - портрети тих, кому ми завдячуємо своїм мирним життям, прапор України - подарунок бійців 41-го батальйону територіальної оборони і пам’ять дітей Десни. Участь у флеш-мобі взяла донька загиблого Героя Романа Музики – Вероніка, учениця 3-А класу Деснянського навчально-виховного комплексу «Гімназія-загальноосвітня школа І ступеня».  І «проросли» червоні маки на блокпосту, як символ вічної пам'яті. Україна пам'ятає. Україна переможе!

11:28 27.10.2017

До уваги мешканців смт.Десна!

До уваги мешканців смт.Десна!

13.10.2017 року об 11 годині у приміщенні Деснянської амбулаторії відбудеться відкриття кабінету неінвазивного методу діагностики (діагнозування всього організму). Запрошуємо всіх бажаючих!

14:09 12.10.2017

Щиро вітаємо з Днем працівника освіти

Щиро вітаємо з Днем працівника освіти

      Дорогі працівники освіти, ветерани педагогічної праці та молоді педагоги! Прийміть найтепліші та щирі вітання з професійним святом - Днем вчителя! Учитель у всі часи залишається опорою суспільства і держави. Саме в його руках майбутнє країни, майбутнє нових поколінь. Якими виростуть наші діти, яке суспільство вони будуватимуть, які моральні цінності будуть сповідувати, багато в чому залежить від таланту і особистості вчителя. Дорогі друзі! Бажаю вам у цей святковий день гарного настрою! Нехай теплі слова і добрі почуття ваших учнів зігрівають ваші серця. Міцного вам здоров'я, щастя, благополуччя і радості нових успіхів!

11:48 29.09.2017

Візит керівників громад Чернігівщини до Івано-Франківської області.

Візит керівників громад Чернігівщини до Івано-Франківської області.

   Візит керівників громад Чернігівщини до Івано-Франківської області з метою вивчення досвіду децентралізації адміністративних послуг. Учасником Форуму "Децентралізація системи надання адміністративних послуг - розширення повноважень органів місцевого самоврядування" від нашої громади - голова селищної ради Юрій Осташевський.

10:15 29.09.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається Вам нове оформлення сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь