Деснянська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Навчальний візит

Навчальний візит

     В рамках програми «Маршрути успіхів», 21 березня в Деснянській громаді, відбувся навчальний візит на тему: «Використання коштів державної субвенції та коштів Державного фонду регіонального розвитку в розвиток інфраструктури Деснянської селищної ОТГ» .

16:27 22.03.2018

«Зимовий кубок» з баскетболу серед чоловічих аматорських команд

«Зимовий кубок» з баскетболу серед чоловічих аматорських команд

11 березня відбувся «Зимовий кубок» з баскетболу серед чоловічих аматорських команд. Участь у змаганнях брали п’ять баскетбольних команд: «Калита», «Остер», «Десна», «Ветерани-Десна», «НВК-Десна». Змагання проходили за коловою системою. У турнірній таблиці команди розташувались у такому порядку: володарями кубку стала команда «Калита», друге місце за баскетболістами з команди «Десна», бронзові медалі дісталися команді «Остер».  У програмі змагань також були конкурси для спортсменів з баскетбольної майстерності де переможцем став Дьогтяр Дмитро з команди «Калита». Кращим гравцем «Зимового кубку» став Вітер Сергій - «Калита». Також був відзначений кращий танцювальний колектив та нагороджений статуеткою і солодкими подарунками. Змагання відбулись за підтримки селищного голови Юрія Осташевського. Щиро вітаємо учасників змагань,бажаємо вам сили, витримки, наполегливості для майбутніх спортивних досягнень!

09:13 20.03.2018

На сходах сіл жителі громади піднімали питання щодо розвитку інфраструктури населених пунктів

На сходах сіл жителі громади піднімали питання щодо розвитку інфраструктури населених пунктів

Однією з форм безпосередньої участі громадян у вирішенні проблем місцевого значення є сходи сіл, які забезпечують якісний діалог між владою та громадськістю. В Деснянській громаді сходи сіл відбулися: 24.01 – с. Лошакова Гута, с.Тужар 30.01. – с. Сорокошичі 06.02. – с. Рудня 07.02. – с. Косачівка, с. Бір 08.02 – с.Отрохи 13.02 – с. Морівськ 23.02 – с.Короп’є

11:01 27.02.2018

КУБОК ГРОМАДИ

КУБОК ГРОМАДИ

Вчора відбулись змагання з баскетболу за "КУБОК ГРОМАДИ" між командами Десна - Остер. Перемогу отримала команда Десна. Ми найкращі.

10:49 27.02.2018

Уже традиційно напередодні Великого посту українці відзначають Масляну

Уже традиційно напередодні Великого посту українці відзначають Масляну

Уже традиційно напередодні Великого посту українці відзначають Масляну – свято, яке символізує проводи зими і очікування весни. Зазвичай її святкують тиждень, що завершується Прощеною неділею. Цього року Масляна відзначається з 12 по 18 лютого. 18 лютого в смт. Десна біля Гарнізонного будинку офіцерів відбулися народні гуляння. Захід проходив з піснями, розвагами, жартами, веселими іграми. За традицією, після спалення Зими, всіх присутніх пригощали смачними млинцями.Громада ретельно готувалась до святкування, тож і дійство вийшло на славу!

09:31 20.02.2018

Забіг Ice Trail 2018

Забіг Ice Trail 2018

17.02.2018 року в селі Отрохи Деснянської об’єднаної територіальної громади на території Міжрічинського регіонального ландшафтного парку, а саме в котеджному комплексі «Отрохи» відбувся забіг Ice Trail 2018 , який є частиною Ukrainian Trail League та включає дистанції 10, 27 та 52,5 км. Перед стартом до всіх присутніх звернувся голова громади Юрій Осташевський, який побажав всім чудового настрою і віри в себе, а учасникам забігу вдалого старту та переможного фінішу. Маршрут учасників проходив через ліси, поля, берег річки, стежками вздовж боліт. Вікова категорія учасників різна, підтвердженням цьому є чоловік 70 років. Він із задоволенням бере участь в подібних заходах. Всі присутні мали змогу насолодитись чудовими краєвидами та отримати неперевершені враження. Допомогу в організації безпеки та підготовки місця проведення здійснювала Деснянська громада.

09:17 20.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається Вам нове оформлення сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь