Деснянська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Поточне обслуговування фонтану

Поточне обслуговування фонтану

В смт. Десна розпочалось поточне обслуговування фонтану працівниками приватного підприємства «Вантарус». Станом на 5 травня вже замінено труби водопостачання та частково покриття з плитки. Роботи тривають. Планується лакування поверхні плитки від вицвітання, утворення плям та подряпин.

12:50 05.05.2018

Актуальна петриківка

Актуальна петриківка

03.05.2018 року креативний керівник гуртка "Петриківський розпис" Павловська Інна Василівна залучила дітей до майстер-класу "Казкові квіти петриківкі", які символізують захоплення красою рідного краю, любов до оточуючого світу.

13:58 04.05.2018

Охайність та затишок нашого селища - спільна мета

Охайність та затишок нашого селища - спільна мета

Другий день поспіль, працівники КП «Міжріччя» Деснянської селищної ради, прибирають територію парку та зону відпочинку біля фонтану: вивозять сміття та обрізане гілля застосовуючи техніку. Однак всім нам не варто забувати, що чистота вулиць і парків залежить не лише від комунальників. Охайність та затишок нашого селища - спільна мета, цінність і гордість, тому селищна рада сподівається, що громадяни ретельно дбатимуть за збереження благоустрою.

16:19 03.05.2018

Щорічна акція "За чисте довкілля"

Щорічна акція "За чисте довкілля"

Щорічна акція "За чисте довкілля" єднає усіх небайдужих!  Естафету від працівників КП "Міжріччя" по прибиранню місцевого парку сьогодні прийняли учні та вчителі Деснянського НВК, військовослужбовці 169- го Навчального центру, громадські активісти та мешканці Десни, які люблять своє селище. Дякуємо усім небайдужим! Дякуємо старшокласникам за мотиваційні листівки! Закликаємо мешканців та гостей Десни не смітити! Чиста країна починається з кожного!

10:56 02.05.2018

Наведення належного санітарного стану території селища триває.

Наведення належного санітарного стану території селища триває.

Прибирання та наведення належного санітарного стану території селища триває. Працівники КП «Міжріччя» приводять до ладу фонтан: вирівнюють опору для труб, чистять замулення, дістають каміння та сміття. В котре закликаємо жителів та гостей смт. Десна не бути байдужим до навколишнього середовища.

11:42 27.04.2018

Прибирання парку

Прибирання парку

Парк – це місце, де багато жителів селища люблять відпочивати. Безліч пляшок, всякий непотріб - це все дуже спотворює атмосферу відпочинку. КП «Міжріччя» Деснянської селищної ради завзято взялися до прибирання сміття та підрізання дерев і кущів. Працівники наполегливо просять відпочиваючих проявляти культуру: не смітити й прибирати за собою.

11:39 27.04.2018

Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках»

Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках»

Чистота нашої планети – у наших руках. Зберегти красу природи, сприяти її оновленню – завдання кожної людини.  Щорічно Морівське шкільне лісництво приймає участь у Всеукраїнській акції «Майбутнє лісу у твоїх руках». Завзято працювали цієї весни найменші учні Морівської загальноосвітньої школи. Лісівники сподіваються, що ліс, закладений дбайливими руками, виросте так же швидко, як і діти.

16:44 24.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається Вам нове оформлення сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь