Пропозиції щодо заходів стосовно економного використання електроенергії населенням, підприємствами, установами та організаціями в період воєнного стану.

Дата: 07.11.2022 16:28
Кількість переглядів: 113

На виконання доручення Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля від 16.10.2022 року №28200/0/1-22, міністерство енергетики України надає пропозиції щодо заходів стосовно економного використання електроенергії населенням, підприємствами, установами та організаціями в період воєнного стану.

  1. Населення самостійно знижує електроспоживання в години максимум навантаження (в період з 8:00 до 11:00 та з 17:00до 22:00.
  2. Рекомендовано переглянути режим роботи промисловим підприємствам та забезпечити перенесення роботи однієї зміни в нічні години доби, погодження такого режиму роботи з органами виконавчої влади.
  3. Забезпечення промисловими підприємствами з безперервним циклом роботи самостійного зниження споживання електричної енергії в період з 8:00 до 22:00 мінімум на 10% від добового споживання від добового споживання.
  4. По можливості, підприємствам, організаціям та установам з метою зниження електроспоживання в години максимум навантаження (в період з 8:00 до 11:00 та з 17:00до 22:00, забезпечити використання власних джерел живлення.
  5. Фото без опису
  6. Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь