Деснянська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Доступна позашкільна освіта – предмет особливої турботи Деснянської ОТГ

Доступна позашкільна освіта – предмет особливої турботи Деснянської ОТГ

Наприкінці вересня Міністерство освіти і науки України направило головам обласних державних адміністрацій лист про підтримку та фінансування закладів позашкільної освіти в умовах децентралізації. За інформацією профільного відомства упродовж 2017-2018 навчального року за рішенням  місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування ліквідовано 4 заклади позашкільної освіти, на невизначений період призупинено роботу 5 закладів, 12 закладів реорганізовано. В Міністерстві стурбовані ситуацією, що склалась із фінансуванням позашкільної освіти, а саме тенденцією до скорочення видатків з місцевих бюджетів на утримання закладів позашкільної освіти.

08:47 16.10.2018

Міс Творчість – 2018

Міс Творчість – 2018

                 Для вихованок Деснянського ПНЗ "Центру творчості дітей та юнацтва"  відбувся традиційний конкурс «Міс Творчість – 2018».

09:54 11.10.2018

Дорога до знань

Дорога до знань

Знайомтесь, це - учні Морівської філії І-ІІ ступенів Деснянського НВК. Дорога до знань для дітей, що проживають у Лебедівці, Максимі та Соколівці, вимірюється    20-ма кілометрами. Щодня в Морівськ шкільним автобусом підвозяться 23 дитини та 3 вчителя.

12:20 10.10.2018

Триває капітальний ремонт фасаду Деснянського НВК

Триває капітальний ремонт фасаду Деснянського НВК

Триває ІІ черга робіт по капітальному ремонту фасаду Опорного закладу «Деснянський НВК» з використанням енергозберігаючих технологій. Утеплення стін корпусу № 2 дозволить краще зберігати тепло у закладі освіти та зменшити витрати на опалення.[1]

15:17 08.10.2018

Ямковий ремонт дороги від КПП №3 до КПП №4

Ямковий ремонт дороги від КПП №3 до КПП №4

Розпочато ямковий ремонт дороги від КПП №3 до КПП №4, на який виділено кошти з селищного бюджету в сумі 199000 грн. відповідно до затверджених правил благоустрою.  

15:08 08.10.2018

Урочисті заходи до Дня працівників освіти

Урочисті заходи до Дня працівників освіти

Урочисті заходи до Дня працівників освіти пройшли 04 жовтня 2018 року у  6-му гарнізонному будинку офіцерів смт Десна. На святковий концерт запрошені трудові колективи закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Деснянської громади, ветерани педагогічної праці.

14:32 08.10.2018

Участь у міжнародному фольклорному фестивалі "Осінь в Будапешті"

Участь у міжнародному фольклорному фестивалі "Осінь в Будапешті"

Рішенням 25-ї сесії Деснянської селищної ради від 04.10.2018 р. виділена матеріальна допомога учасникам академічного хору Ніжинського коледжу культури і мистецтв імені Марії Заньковецької, мешканкам селища Десна - Костючок Юлії та Костючок Тетяні для участі у міжнародному фольклорному фестивалі "Осінь в Будапешті", який відбудеться з 03.11. по 09.11.2018 року.

11:43 08.10.2018

Відзначаємо Міжнародний день людей похилого віку

Відзначаємо Міжнародний день людей похилого віку

Щоб цікаво відзначити цю дату, працівники культури села Короп’є - Катерина Артюх та Неллі Кривенко запросили місцевих майстринь - вишивальниць прийняти участь у виставці творчих робіт " Захоплення, що дарує радість. ", яка відбулася 28.09.2018 р. в будинку культури . Вишивальниці із задоволенням відгукнулися та надали свої вишиті роботи: подушки, рушники, картини та килим. На цьому заході панувала тепла й затишна атмосфера. За чаюванням жінки дружньо спілкувались, обговорювали свої витвори, ділились досвідом та планами на майбутнє. Вітаємо людей похилого віку зі святом. Бажаємо міцного здоров'я та довголіття, а нашим прекрасним майстриням  - наснаги, натхнення й надалі радувати рідних та односельців своїми шедеврами. Автор: зав. бібліотекою с.Короп'є Кривенко Н.П.

15:55 28.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається Вам нове оформлення сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь