Від початку березня до кінця 2023 року Деснянська селищна рада розпочала співпрацю по "Програмі дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (CLEAR)".

Дата: 06.04.2023 17:03
Кількість переглядів: 391

📍Програма CLEAR впроваджується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities)та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID's Bureau for Humanitarian Assistance).

Програма передбачає надання гуманітарної допомоги населенню та проведення розвиткових заходів психосоціальної підтримки для дітей Деснянської громади.

Сьогодні, у рамках Програми, пройшов перший навчальний захід "Інформування дітей про ризики, пов'язані з мінами та вибухонебезпечними залишками війни (ІНРМ)" для вихованців гуртків закладу позашкільної освіти "Центр творчості дітей та юнацтва". 

Програма CLEAR спрямовує підтримку для таких категорій населення: ВПО, люди, які безпосередньо постраждали від воєнних дій та ті, хто повернулись до своїх місць постійного проживання після вимушеного переміщення внаслідок воєнних дій від 24 лютого 2022 р. Протягом березня інтерв'юери від Деснянської громади проводили опитування для виявлення нагальних потреб та додаткових вразливостей домогосподарств серед визначених категорій, які будуть враховані програмою у прийнятті рішення донорами щодо надання гуманітарної допомоги.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь