Деснянська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відлунав новорічний ранок у с.Короп'є

Відлунав новорічний ранок у с.Короп'є

           Відлунав новорічний ранок у с.Короп'є. На святі діти співали пісні, водили хороводи та брали участь у веселих конкурсах. В кінці свята діти отримали солодкі подарунки від підприємців села.

15:28 30.12.2018

Деснянська селищна рада щиро вітає всіх жителів громади з прийдешнім Новим Роком!

Деснянська селищна рада щиро вітає всіх жителів громади з прийдешнім Новим Роком!

    Деснянська селищна рада щиро вітає всіх жителів громади з прийдешнім Новим Роком! Нехай у Новому Році життя буде багатим на незабутні враження, хай мрії збуваються, сяють на обличчях посмішки, очі світяться щастям! Нехай в душі буде більше добра! Здоров’я, любові, взаєморозуміння, радості, достатку, подорожей і хороших подій. Нехай 2019-й дарує тільки найкраще!

16:32 29.12.2018

Святкові заходах з нагоди Дня Святого Миколая в обласному палаці дітей та юнацтва м. Чернігів

Святкові заходах з нагоди Дня Святого Миколая в обласному палаці дітей та юнацтва м. Чернігів

Деснянська селищна рада забезпечила участь дітей соціально – незахищених категорій у святкових заходах з нагоди Дня Святого Миколая в обласному палаці дітей та юнацтва м. Чернігова. Діти переглянули святкову програму та отримали подарунки.

13:24 20.12.2018

Урочисте запалення вогнів новорічної ялинки в селищі Десна

Урочисте запалення вогнів новорічної ялинки в селищі Десна

На свято Миколая, 19 грудня, в селищі Десна на Алеї Героїв відбулося урочисте запалення вогнів новорічної ялинки. Атмосферу прийдешніх новорічно-різдвяних свят, гарний настрій для жителів громади створювали вихованці та керівники гуртків Деснянського ПНЗ «Центру творчості дітей та юнацтва». Зі словами вітань та побажань міцного здоров’я, веселих свят, добра, гарних звісток, миру і спокою в державі до присутніх звернувся селищний голова Юрій Осташевський. Для дітей проведено цікаву розважально-ігрову програму за участю Святого Миколая, Діда Мороза, Снігуроньки та казкових персонажів. Окрім того малеча отримала солодкі подарунки.

12:20 20.12.2018

Посипання  дороги пісковою сумішшю

Посипання дороги пісковою сумішшю

Деснянська селищна рада уклала договір з Козелецьким дорожньо-експлуатаційним управлінням для посипки дороги пісковою сумішшю.

13:18 19.12.2018

З Днем Святого Миколая

З Днем Святого Миколая

Деснянська селищна рада щиро вітає жителів громади з Днем Святого Миколая – одним з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду. З його приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому. Нехай добрий Святий принесе щастя у ваші сім’ї й благополуччя рідній Україні.

10:13 19.12.2018

Новорічні подарунки отримали 140 дітей соціально-незахищених категорій Деснянської ОТГ.

Новорічні подарунки отримали 140 дітей соціально-незахищених категорій Деснянської ОТГ.

Традиційно до Свята Миколая селищний голова Юрій Осташевський привітав дітей та їхніх батьків зі святом Святого Миколая, побажав їх родинам мирного неба, добра, злагоди, а дітям — чудових та веселих канікул. Та разом з Геннадієм Медведським військовим комісаром Козелецького районного військового комісаріату вручили  солодкі подарунки дітям пільгових категорій, зокрема, з багатодітних сімей, інвалідам, сиротам, дітям, позбавлених батьківського піклування, дітям загиблих учасників АТО.

09:10 18.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається Вам нове оформлення сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь