Деснянська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути

День селища!

День селища!

Щорічно, за традицією, 1 листопада, мешканці селища Десна відзначають день селища.

16:38 05.11.2018

Протягом жовтня проведено 12 спільних перевірок з метою виявлення неоформлених працівників

Протягом жовтня проведено 12 спільних перевірок з метою виявлення неоформлених працівників

Наразі тривають спільні перевірочні заходи, які проводяться спільно Головним управлінням ДФС та Управлінням Держпраці у Чернігівській області з метою легалізації ринку праці у регіоні.

10:34 05.11.2018

Регіональний ландшафтний парк "Міжрічинський" - осередок національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді

Регіональний ландшафтний парк "Міжрічинський" - осередок національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді

31 жовтня 2018 року на базі Морівської філії І-ІІ ступенів відбувся виїзний семінар заступників з НВР, ВР та вчителів природничого циклу на тему: "Регіональний ландшафтний парк «Міжрічинський» - осередок національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді". Заступник з НВР Марина Коваленко розповіла ( з презентацією) про історію закладу освіти, його традиції та досягнення. Учасники семінару відвідали Регіональний ландшафтний парк «Міжрічинський», на території якого голова ГО «Еко «Міжрічинська Пуща» Андрій Сагайдак провів екскурсії по музею та екологічній стежці «Бондарівське болото». Семінар виявився цікавим, змістовним; учасники мали змогу помилуватися природою ландшафтного парку.

09:07 02.11.2018

Здобувачі освіти Деснянського НВК провели тренувальні збори з техніки пішохідного туризму

Здобувачі освіти Деснянського НВК провели тренувальні збори з техніки пішохідного туризму

З метою підготовки рою «Десна» до участі в змаганнях  Всеукраїнської дитячо – юнацької  військово-патріотичної  гри «Сокіл» ( «Джура»).  Дійство відбувалося в с. Количівка поблизу дитячого табору «Юний турист».  Програмою зборів були передбачені теоретичні  і практичні заняття з техніки пішохідного туризму, в’язання туристський вузлів тощо.

12:24 22.10.2018

АКТИВНА МОЛОДЬ - МАЙБУТНЄ ГРОМАДИ

АКТИВНА МОЛОДЬ - МАЙБУТНЄ ГРОМАДИ

"Які повноваження має селищний голова? Звідки Деснянська ОТГ "бере" кошти? Хто є найактивнішим депутатом Деснянської селищної ради? Якою є структура виконавчих органів громади? Які питання вирішує виконавчий комітет?"- відповіді на ці та інші запитання в ході інтерактивної екскурсії до органу місцевого самоврядування - Деснянської селищної ради, отримали учні Опорного закладу "Деснянський НВК". Представники учнівського парламенту 19 жовтня 2018 року відвідали адміністративний офіс громади, ознайомились з діяльністю відділів та секторів. В селищній раді організували й символічну прес-конференцію з Юрієм Осташевським, головою ОТГ. Запитували учні селищного голову про бюджет громади, принципи розподілу коштів дохідної частини, цікавились планами розвитку громади, запитували про розбудову спортивної інфраструктури тощо.  "Ми з радістю підтримали ідею проведення інтерактивної екскурсії. Чудово, що сучасна молодь цікавиться питаннями діяльності органів місцевого самоврядування, прагне розвивати громаду,- зазначає секретар Деснянської селищної ради Ніна Рудь, ця зустріч - важлива. Вже маємо декілька ідей щодо спільних проектів з молоддю." Перші кроки до демократії молодь громади вже зробила. Далі буде...

16:13 19.10.2018

Деснянська селищна рада дякує усім небайдужим мешканцям громади!

Деснянська селищна рада дякує усім небайдужим мешканцям громади!

Продукти харчування, теплі речі для дітей і дорослих, які постраждали внаслідок надзвичайної ситуації в Ічнянському районі, передані Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

10:49 17.10.2018

Перемога та несподіваний сюрприз на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв «Під маскою легенд»

Перемога та несподіваний сюрприз на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв «Під маскою легенд»

Фестиваль творчості «Під маскою легенд» проходив в місті Чернігів з 12 по 14 жовтня, учасниками якого були талановиті діти нашої громади, які зайняли призові місця.  В номінації «Сучасний вокал»:  - І місце - Анна Гришко - нагороджена дипломом лауреата І ступеня ; - ІІ місце – Надія Женжеруха - нагороджена дипломом лауреата ІІ ступеня , керівник Крістіна Бабич. В номінації «Інструментальний напрямок» : - ІІІ місце - Артем Логвін – нагороджений дипломом ІІІ ступеня; - ІІІ місце - Костянтин Лоза – нагороджений дипломом лауреата ІІІ ступеня, керівник Борис Назаренко. В номінації «Хореографія» колектив «Юність»: - І місце – нагороджений дипломом лауреата І ступеня, танець «Поліська полька»; - ІІІ місце – нагороджений дипломом лауреата ІІІ ступеня , танець «Вальс», керівник Лариса Назаренко. Але найбільшою нагородою для танцювального колективу «Юність», який вже два роки поспіль представляє Деснянську громаду на міжнародних та всеукраїнський фестивалях-конкурсах, був вручений сертифікат на участь в 25-му Міжнародному фестивалі творчості культури крайової в місті Мронгово, Польща. Місто Мронгово – туристичне місто фестивалів у Польщі. Вітаємо переможців та їх керівників!!!

12:32 16.10.2018

Мітинг до Дня захисника України

Мітинг до Дня захисника України

З нагоди Дня захисника України біля Гарнізонного будинку офіцерів відбувся урочистий мітинг за участю селищного голови Юрія Осташевського та особового складу 169 НЦ.  Присутні вшанували пам’ять загиблих за цілісність і соборність країни хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знаку загиблим воїнам АТО. Після завершення мітингу всі бажаючі могли подивитись виставку військової техніки.

08:50 16.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається Вам нове оформлення сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь