У рамках програми CLEAR в c. Морівськ відбулась чергова тематична зустріч для психосоціальної підтримки населення

Дата: 29.06.2023 16:41
Кількість переглядів: 330

У рамках програми CLEAR в c.Морівськ Деснянської громади відбулась чергова тематична зустріч для психосоціальної підтримки населення в умовах військового стану

 

Громадська організація "Київський інститут стратегічного аналізу та реформ "КІСАР" (ГО КІСАР) продовжує проведення психосоціальних заходів в громадах Чернігівської області в рамках Програми дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (CLEAR).

 

У Морівському будинку для літніх людей ГО "Осінь життя" 28 червня 2023 року відбулась чергова тематична зустріч із психосоціальної підтримки. Зустріч була проведена у онлайн форматі: із Києва, дистанційно, зустріч модерувала Людмила Митрохіна, практикуюча психологиня академії розвитку, підтримки та соціальної адаптації дитини "Кіддом", а у с. Морівськ –   підопічні будинку для літніх людей.

 

Під час зустрічі було піднято таке важливе питання, як подолання стресу і тривожності під час повномасштабної війни, яка триває вже більше ніж півтори роки і тим чи іншим чином впливає на усіх нас. В такі складні часи важливо розуміти свої емоції у моменті «тут і зараз», щоб своєчасно допомогти собі відновитись і мати сили дочекатись нашої перемоги. Для цього можна використовувати різні техніки - робити дихальні та фізичні вправи, пити по годинах воду та займатись улюбленою справою, наприклад, співати. Важливо, щоб незважаючи на складні і тривожні часи, були можливості радіти життю і отримувати позитивні емоції – від спілкування, підтримки один одного або улюбленого співу. 

 

Дякуємо Людмилі Митрохіній, Крістіні Бабіч, Дмитру Малетич, ГО «Кісар» та програмі CLEAR за змістовний і практичний захід. Завдяки сучасним технологіям з'явився реальний шанс у віддаленому форматі надавати фахову допомогу та підтримку усім, хто її потребує у такі складні часи.

Програма CLEAR впроваджується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз Global Communities та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку USAID's Bureau for Humanitarian Assistance. ГО «КІСАР» є партнерською організацією Глобал Ком’юнітіз, яка реалізує завдання програми CLEAR на території Деснянської громади.

 Фото без описуФото без описуФото без опису

 

#Програма_CLEAR, #КІСАР, #КІДДОМ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь