Деснянська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Громадське обговорення до збирання інформації про ЗАЦІКАВЛЕНІ СТОРОНИ у просторовому розвитку території Деснянської селищної територіальної громади

Дата: 16.08.2024 16:37
Кількість переглядів: 44

Громадське обговорення

до збирання інформації про

ЗАЦІКАВЛЕНІ СТОРОНИ

у просторовому розвитку території

Деснянської селищної територіальної громади

 

Процвітання нашої громади та комфортне життя в ній залежить від кожного з нас. В громаді є представники малого та середнього бізнесу, представники різних формальних і неформальних організацій, які позитивно впливають на розвиток громади та життя її мешканців.

Звертаємось до небайдужих, ініціативних мешканців нашої громади, а також   юридичних та фізичних осіб, що провадять або планують провадити діяльність на території громади, долучитись до обговорення щодо визначення зацікавлених сторін у розвитку Деснянської територіальної громади.

Зацікавлені сторони – це ті, хто виграє або хто програє внаслідок реалізації Комплексного плану.

Визначення зацікавлених сторін та їх лідерів є першим кроком у створенні середовища, яке сприятиме позитивним змінам у розвитку громади.

Представники зацікавлених сторін будуть запрошені до подальшого обговорення перспектив розвитку громади та формування Завдання на розроблення Комплексного плану.

У процесі спільної роботи над формуванням Завдання саме зацікавлені сторони допоможуть щодо визначення шляхів вирішення перспективного територіального розвитку Деснянської громади.

Для збирання інформації про зацікавлені сторони в територіальному розвитку Деснянської громади просимо заповнити надану форму для збирання інформації про зацікавлену сторону

 

Збір пропозицій проводяться з метою визначення та врахування думок громадськості для підготовки завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Деснянської селищної територіальної громади.

Пропозиції приймаються з 16.08.2024 року по 26.08.2024 року у паперовому та електронному вигляді:

  • в електронному вигляді на електронну адресу desnaselrada@ukr.net ;
  • в паперовому вигляді за адресою: 17024, вул. Ювілейна 1а смт Десна Чернігівського району Чернігівської області в робочі дні з 8-00 по 16-30 год.

 

Телефон для довідок: (04646) 46008

ФОРМА ДЛЯ ЗБИРАННЯ ІНФОРМАЦІЇ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається Вам нове оформлення сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь