Деснянська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Як ветерану та ветеранці розпочати власну справу

Дата: 12.07.2024 09:45
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

Як ветерану та ветеранці розпочати власну справу

Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів України активно займається питаннями підтримки та реінтеграції ветеранів та членів їхніх сімей. Ми розуміємо важливість забезпечення доступу до важливої інформації та підтримки.

Український ветеранський фонд планує провести семінар на тему «Як ветерану та ветеранці розпочати власну справу?», у приміщенні Агенції регіонального розвитку Чернігівської області, за адресою: м. Чернігів, вул. Преображенська, 12, 18 липня, о 10:00.

Мета семінару - надати ветеранам знання та навички, необхідні для відкриття та управління власним бізнесом, включаючи вибір форми підприємництва, реєстрацію бізнесу, системи оподаткування, отримання дозволів та ліцензій, а також підтримку та розвиток бізнесу.

Учасники семінару отримають чітке уявлення про основні кроки, необхідні для відкриття власної справи, включаючи розробку бізнес-ідеї, аналіз ринку, створення бізнес-плану, вибір форми підприємництва та системи оподаткування. Також, учасники дізнаються про правові вимоги, необхідні документи та процедури для реєстрації бізнесу, отримання дозволів та ліцензій.

Додатково інформуємо, що компенсація за проїзд учасників з інших населених пунктів до місця проведення семінару не передбачена.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь