Деснянська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Селищна рада повідомляє про початок проведення громадських слухань щодо розгляду містобудівної документації

Дата: 25.06.2024 16:16
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

Повідомлення про громадські слухання

 

       До уваги жителів Деснянської територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області! Селищна рада повідомляє про початок проведення громадських слухань щодо розгляду містобудівної документації – «Детальний план території земельної ділянки, що знаходиться за адресою селище Десна,  вул. Довженка, 34 орієнтовною площею 5,6326 га з метою визначення планувальної організації території для будівництва укриття, відповідно до державних норм, стандартів та правил».

У відповідності до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні (постанова КМУ №555 від 25.05.2011р.), враховуючи рішення 44 сесії 8 скликання Деснянської селищної ради від 30.01.2024р. № 01-44/8 «Про розроблення детального плану території в межах населеного пункту смт. Десна», було виготовлено містобудівну документацію ФОП Овдієнко В.О. (кваліфікаційний сертифікат архітектора АА №004395).

Замовник детального плану території Деснянська селищна рада. З текстовою та графічною частинами зазначеного проєкту містобудівної документації можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Деснянської селищної ради: https://desnyanska-gromada.gov.ua/ в розділі «Консультації з громадськістю», а також щоденно з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.00 години у відділі земельних відносин, архітектури, містобудування Деснянської селищної ради за адресою: 17024, Чернігівська область Чернігівський район селище Десна вул. Ювілейна 5Б.

Розгляд містобудівної документації відбудеться 15 липня 2024 року о 11.00 за адресою: Чернігівська область Чернігівський район селище Десна  вул. Довженка, 34, актова зала Деснянського ліцею.

Із зауваженнями та пропозиціями відносно реалізації зазначеної містобудівної документації звертатись до  відділу земельних відносин, архітектури, містобудування Деснянської селищної ради протягом 30 календарних днів із моменту виходу оголошення. Пропозиції та зауваження подаються в письмовій формі. Відповідальна особа: Гуртовенко Денис Юрійович.

 

 

      

 

Деснянська селищна рада

 

1 Детальний план земельної ділянки

2 Аркуш Схема розташування території детального плану території в системі планувальної структури населеного пункту

3 Аркуш План існуючого використання території та схема існуючих обмежень у використанні земель (1:500)

4 Аркуш Інженерно-будівельна оцінка території

5 Аркуш Проектний план та схема проектних обмежень у використанні земель (1:500). План червоних ліній

6 Аркуш Показники по генеральному плану. Відомість тротуарів, доріжок і майданчиків. Відомість елементів озеленення. Об’єм робіт по благоустрою ділянки

7 Аркуш План функціонального зонування території (1:2000)

8 Аркуш Схема транспортної мобільності та інфраструктури (1:500). Креслення поперечних профілів вулиць


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь