Благодійна організація «ВЕСТ СУППОРТ В УКРАЇНІ» спільно з Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН виконує партнерську програму підтримки здоров'я сільськогосподарських тварин, яких утримують малі сільські домогосподарства

Дата: 18.04.2024 15:55
Кількість переглядів: 35

Фото без опису

Благодійна організація «ВЕСТ СУППОРТ В УКРАЇНІ» спільно з Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН виконує партнерську програму підтримки здоров'я сільськогосподарських тварин, яких утримують малі сільські домогосподарства

   Благодійна організація «ВЕСТ СУППОРТ В УКРАЇНІ» виконує партнерську програму спільно з Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (далі - ФАО) (англ. Food and Agriculture Organization, FAO).
   Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) за фінансової підтримки уряду Німеччини розпочинає програму підтримки здоров'я сільськогосподарських тварин, яких утримують малі сільські домогосподарства.
   Кожна відібрана для участі у програмі родина отримає ваучер на суму 5 180 грн для придбання ветеринарних препаратів: антибіотиків, вітамінів, протипаразитарних та антисептичних засобів – у попередньо відібраних постачальників.
   Надання ваучерної допомоги дозволить домогосподарствам та дрібним фермерам задовольнити нагальні потреби в продуктах для здоров'я тварин, придбати додаткові ветеринарні препарати для покращення виробничого потенціалу.
   Хочемо зазначити, що програма ваучерів ФАО відповідає державним і гуманітарним стандартам та надає гнучку підтримку для покриття збитків.
   Допомогу можуть отримати родини, що мешкають у сільській місцевості та утримують птицю або до 5 голів іншої худоби, та дрібні фермери, що утримують до 50 свиней, 30 корів молочних порід чи 30 кіз.
   Отримати вищезазначену допомогу можуть такі категорії домогосподарств, які відповідають одній або декільком з наведених нижче умовам:
- Сільські фермерські господарства, які постраждали від конфлікту та не мають іншого постійного джерела доходу, щоб досягти мінімального рівня виїзду.
- Сільські фермерські господарства, очолювані одноосібними батьками, з дитиною (дітьми) віком до 18 років.
- Сільські фермерські господарства з дітьми віком до 18 років 3+.
- Сільські фермерські господарства з вагітними та/або годуючими матерями та дітьми віком до одного року.
- Сільські фермерські господарства з серйозними/хронічними захворюваннями/інвалідністю.
- Сільські фермерські господарства з людьми похилого віку (>65).
- Сільське фермерське господарство з усиновленими дітьми віком до 18 років 2+.
- Сільські фермерські господарства, які забезпечують продуктами харчування колективні центри ВПО.
- Сільські фермерські господарства, які приймають внутрішньо переміщених осіб.
- Сільські фермерські господарства, які повернулися з початку війни та не можуть задовольнити базові потреби, або відповідають будь-якому з вищезазначених критеріїв вразливості.
   Відібраним родинам будуть надіслані смс-повідомлення щодо подальших кроків участі у програмі.
   З метою участі у проєкті ФАО «Розширення доступу сільських фермерських господарств та дрібних фермерів до основних продуктів здоров'я тварин для птиці та тваринництва», просимо заповнити детальну інформацію, що надано в таблиці та надіслати на пошту westsupp.ua@gmail.com до 19 квітня 2024 року включно.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь