Бюджети Чернігівщини отримали 1,7 мільярди гривень податків у березні 2024 року

Дата: 11.04.2024 11:41
Кількість переглядів: 36

Фото без опису

Бюджети Чернігівщини отримали 1,7 мільярди гривень податків у березні 2024 року 

   Головне управління ДПС у Чернігівській області висловлює вдячність платникам податків за сумлінну сплату податків у цей нелегкий для нашої країни час. Дякуємо кожному платнику, який здійснює свій внесок в економічну безпеку нашої держави, в забезпечення коштами Збройних Сил України, бюджетної сфери, соціальних виплат та відновлення інфраструктури.
   У березні 2024 року до бюджетів усіх рівнів Чернігівської області юридичними та фізичними особами сплачено 1,7 млрд грн податків та зборів. 
   Значну частину сплачених сум спрямовано до державного бюджету (62,9 відс.) – 1,1 млрд грн. У порівнянні з фактом березня минулого року надходження платежів державного бюджету зросли на 19,1 відс. (+172 млн грн), найбільш суттєво – надходження податку та збору на доходи фізичних осіб – на 26,4 відс. (+59,8 млн грн) та податку на додану вартість – на 11,8 відс. (+21 млн грн). 
   До місцевих бюджетів усіх рівнів сплачено 632,5 млн грн податків та зборів (37,1 відс. в загальнообласній сумі). Минулорічний рівень перевищено по податку на доходи із заробітної плати найманих працівників, з доходів інших ніж зарплата (в т.ч. від оренди паїв) та від річного декларування фізосіб  разом – на 20,7 відс. (+73,9 млн грн), по єдиному податку – на 15,2 відс. (+7,4 млн грн), по акцизному податку від реалізації підакцизних товарів – на 30,9 відс, (+2,3 млн грн.), по податку на прибуток –  на 23,6 відс. (+7,2 млн грн.). 
   Крім податків, платники Чернігівщини у березні 2024 року спрямували до державних фондів 1,1 млрд гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що на 30,8 відс. або на 258,6 млн грн більше за минулорічний факт. 

Пресслужба Головного управління  ДПС у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь