У межах програми CLEAR в селах Деснянської громади були проведені чергові розвиткові  заходи для дітей та молоді

Дата: 22.11.2023 14:48
Кількість переглядів: 271

18 та 19 листопада команда ГО «КІСАР» завітала до будинків культури сіл Тужар, Косачівка, Короп’є та Карпилівка. Разом з дітьми представники організації присвятили вихідні розвиваючим  заняттям у теплій і позитивній атмосфері.

Ігровий формат дозволив діткам долучитись до активних вправ, проявити свої творчі здібності, відчути радість від взаємодії та спілкування – усе те, що дозволяє долати стрес і підтримувати один одного.

Дякуємо  Аліні Оліфер, Крістіні Бабіч, Дмитру Малетич, Юлії Гоцик, @програмі CLEAR та ГО «КІСАР» за чудовий захід! Під час війни, коли в усіх нас багато стресу та переживань, дуже важливо підтримувати один одного і знаходити джерела позитивних емоцій. Тому такі заходи будуть проводитись ще і в інших населених пунктах громади.

Програма CLEAR впроваджується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз Global Communities та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку USAID's Bureau for Humanitarian Assistance. ГО «КІСАР» є партнерською організацією Глобал Ком’юнітіз, яка реалізує завдання програми CLEAR на території Деснянської громади.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь