Педагогічна конференція

Дата: 28.08.2016 17:00
Кількість переглядів: 988

 

Фото без опису

Серпнева конференція педагогічних працівників - особлива традиція, зігріта теплом останніх літніх днів та щирою любов'ю до педагогічної професії.
26 серпня 2016 року освітяни Деснянської об'єднаної громади вперше зібрались аби підвести підсумки, поділитися досвідом та визначити завдання, над якими працюватимуть в наступному навчальному році.
Участь у роботі конференції взяли педагогічні колективи всіх дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів Деснянської селищної ради.
З вітальним словом до освітян звернулись: голова Деснянської селищної ради Осташевський Ю.В., заступник голови Козелецької райдержадміністрації Жидкова В.І., голова районної профспілкової організації працівників освіти і науки Козелецького району Бобруйко Надія Володимирівна, депутат Деснянської селищної ради Боровських Н.М.. 
Начальник відділу освіти Деснянської селищної ради Левосюк Р.В. зазначила, що освіта була і надалі залишається найвищим національним пріоритетом, основою для розвитку особистості, суспільства та держави. Вже сьогодні всі учасники навчально-виховного процесу можуть впевнено сказати, що реформа децентралізації змінила їхнє життя на краще. Завдяки коштам місцевого бюджету відкрито логопедичний пункт в Деснянській ЗОШ І-ІІІ ступенів, додаткову молодшу групу у Деснянському ДНЗ № 1, проведено цілеспрямовану підготовку закладів освіти громади до нового навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період, покращено матеріально-технічну базу. 
1 вересня учні початкових класів Косачівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Морівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Тужарської ЗОШ І-ІІ ступенів сядуть за нові сучасні парти. А для здійснення навчального процесу з використанням ІКТ для всіх шкіл громади придбані сучасні телевізори.
По завершенню офіційної частини, грамотами, подяками, цінними подарунками та квітами Деснянська селищна рада та відділ освіти вітали освітян громади з ювілеями педагогічної праці. Особливі привітання звучали й на адресу тих педагогів, які 30, 35,40 та 45 років працюють в одному навчальному закладі. За розпорядженням селищного голови вони отримали грошові премії.
Усмішки та чудовий настрій учасникам конференції дарували танцювальні колективи «Десняночка», «Імпульс», «Престиж» та «Юність», аматорський колектив «Морівчаночка». А унікальний голос випускника музичного училища ім.. Р.М. Ревуцького Богдана Потебні ще довго звучатиме в серцях освітян
.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь