Інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки для будівництва адміністративної будівлі Деснянської селищної ради у в

Дата: 07.11.2023 12:15
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

Повідомлення про громадські слухання

 

Текст оголошення:

 

       До уваги жителів Деснянської територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області! Селищна рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки для будівництва адміністративної будівлі Деснянської селищної ради у військовому містечку №1 смт. Десна Деснянської селищної ради».

Замовник детального плану території Деснянська селищна рада. З текстовою, графічною частинами проекту містобудівної документації можна ознайомитися у відповідному порядку щоденно в Деснянський селищній раді з понеділка по п'ятницю з 8.00 до 17.00 години у відділі земельних відносин, архітектури, містобудування Деснянської селищної ради за адресою: 17024, Чернігівська область Чернігівський район смт Десна вул. Ювілейна 5Б.

       Також зазначені документи розміщені на офіційному веб-сайті Деснянської селищної ради: https://desnyanska-gromada.gov.ua/ в розділі «Консультації з громадськістю».

Строк ознайомлення з зазначеним проектом містобудівної документації становить 30 календарних днів з моменту розміщення повідомлення на офіційному веб-сайті https://desnyanska-gromada.gov.ua/ а саме з 07 листопада 2023 року та триватиме по 07 грудня 2023 року.

Посадова особа, відповідальна за організацію розгляду пропозицій громадськості головний спеціаліст відділу земельних відносин, архітектури, містобудування Протченко Інна Іванівна. Строк подання зауважень та пропозицій: до 07 грудня 2023 року.

Громадські слухання планується провести 07 грудня 2023 року об 11.00 годині за адресою: Чернігівська область Чернігівський район смт Десна вул. Довженка 34, актова зала Деснянського ліцею. Розробник проекту вказаної містобудівної документації ПП «Архітектурно-будівельна майстерня Травки З.С.» (головний архітектор проекту Травка-Бабенко Ю.В., кваліфікаційний сертифікат архітектора серія АА № 002896).

 

Деснянська селищна рада

 

1 Аркуш-Схема розташування

2 Аркуш-Існуючий стан_M-500

3 Аркуш-План_M_500

4 Аркуш транспорт

5 Інж мережі

6 Аркуш-вертикалка

ПЗ_ДТП 10-23_Десна-ГАП

ПЗ_Титул_ЦНАП


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь