Деснянська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

До плетіння маскувальних сіток для ЗСУ долучаються безробітні

Дата: 31.10.2023 12:00
Кількість переглядів: 155

Фото без опису

До плетіння маскувальних сіток для ЗСУ долучаються безробітні

Це один з видів суспільно корисних робіт, які організовуються в області  службою зайнятості спільно з громадськими та благодійними організаціями. На роботи з плетіння маскувальних сіток у цьому році видано більше 500 направлень безробітним громадянам у 17 ОТГ області, найбільше – у Чернігівській, Борзнянській та Куликівській.

Фото без опису

А нещодавно цей добрий почин підхопили й на Городнянщині.Там сітки для ЗСУ виготовляють члени створеної на початку вересня благодійної організації «Розквітай». За їхніми підрахунками, вже сплетено понад 1,5 тис. квадратних метрів сітки. До цієї доброї справи причетні й 37 безробітних, серед яких 5 внутрішньо переміщених осіб. На період участі у суспільно корисних роботах з ними укладається строковий трудовий договір, оплата праці – не нижче розміру мінімальної заробітної плати (на сьогодні – 6700 грн).

Фото без опису

Безробітні також долучаються й до інших видів суспільно корисних робіт, зокрема до зведення фортифікаційних споруд, розбору завалів, приведення у належний стан об’єктів цивільного захисту, заготівлі дров тощо. Загалом на службою зайнятості видано близько 7 тис. направлень. Відтак на Чернігівщині діє одна з найбільших у країні «Армій відновлення».

Фото без опису

Бажаєте й ви вступити до її лав? Звертайтеся до структурного підрозділу обласної служби зайнятості, зручного для вашого відвідування, або на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

Світлана Шеремет, обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь