У рамках програми CLEAR в селах Короп’є  і Карпилівка Деснянської громади були проведені чергові розвиткові заходи для дітей та молоді

Дата: 31.10.2023 10:53
Кількість переглядів: 318

До будинків культури сіл Короп’є  і Карпилівка 28 жовтня 2023 року знов завітала команда мобілізаторів ГО «КІСАР». Майже увесь суботній день присвятили різноманітним активностям і  іграм, що дозволяють проявити свої найліпші якості, творчість, винахідливість та уяву.

Цей раз захід був присвячений популярному святу «Хелловін» - святу, який дозволяє вийти із буденності, приміряти на себе різні образи, давати відсіч усяким страхам і негараздам і, звичайно, пригоститись солодощами із новими друзями.

Дякуємо  Аліні Оліфер, Крістіні Бабіч, Дмитру Малетич, Юлії Гоцик, програмі CLEAR та ГО «КІСАР» за чудовий захід! Усім нам важливо знаходити джерела натхнення та отримувати позитивні емоції, щоб були сили дочекатись нашої перемоги. Тому такі заходи будуть проводитись ще і в інших населених пунктах громади.

Програма CLEAR впроваджується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз Global Communities та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку USAID's Bureau for Humanitarian Assistance. ГО «КІСАР» є партнерською організацією Глобал Ком’юнітіз, яка реалізує завдання програми CLEAR на території Деснянської громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

#Програма_CLEAR, #КІСАР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь