Деснянська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Про роботу мобільної медичної бригади на території Деснянської ОТГ

Дата: 18.10.2023 12:10
Кількість переглядів: 247

Фото без опису

   З 01 травня 2022 року на території Чернігівської області стартував проект «Мобільні медичні бригади». В рамках даного проекту підписаний меморандум між Департаментом охорони здоров’я Чернігівської ОДА та Чернігівською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України.
   Для допомоги та підтримки громадян Чернігівщини Червоний Хрест організував роботу 7 мобільних медичних бригад. Мобільні медичні бригади виїжджають до тих населених пунктів, де обмежений доступ до медичної допомоги, аби надати медичні послуги вразливим верствам населення, внутрішньо переміщеним особам, людям з інвалідністю, тощо. Лікарі оглядають пацієнтів, призначають додаткове лабораторне й інструментальне обстеження, яке проводять медичні сестри бригад, а також за потреби видають ліки.
   З Козелецьким центром первинної медико - соціальної допомоги з червня 2022 року підписаний меморандум про співпрацю. Мобільна медична бригада з червня 2022 року по даний час працює на територіях Деснянської, Кіптівської, Козелецької та Остерської територіальних громад згідно графіку виїздів, узгоджених з Козелецьким ЦПМСД.

ТОВАРИСТВО ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА УКРАЇНИ
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь