У с. Лутава Деснянської громади мобілізатори ГО КІСАР провели черговий розвитковий захід для дітей

Дата: 08.06.2023 12:15
Кількість переглядів: 116

Громадська організація "Київський інститут стратегічного аналізу та реформ "КІСАР" (ГО КІСАР) у рамках Програми дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (CLEAR) продовжує проведення розвиткових психосоціальних заходів для дітей в громадах Чернігівської області.

 

До клубу с. Лутава 5 червня 2023 року завітала команда мобілізаторів ГО «КІСАР» із різноманітними іграми, конкурсами та активностями для дітей та молоді.

 

Ігровий формат заходу дозволив кожній дитині проявити свої здібності, долучитись до активних вправ, відчути радість від взаємодії та спілкування із однолітками  – усе те, що дозволить їм долати стрес і підтримувати один одного у подальшому. 

 

Дякуємо Аліні Оліфер, Кристині Бабіч, Дмитру Малетичу, ГО «Кісар» та програмі CLEAR за чудовий захід! Під час війни, коли в усіх нас багато стресу та переживань, дуже важливо знаходити джерела натхнення та отримувати позитивні емоції, щоб були сили дочекатись нашої перемоги. Тому такі заходи будуть проводитись ще і в інших населених пунктах громади.

 

Програма CLEAR впроваджується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз Global Communities та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку USAID's Bureau for Humanitarian Assistance. ГО «КІСАР» є партнерською організацією Глобал Ком’юнітіз, яка реалізує завдання програми CLEAR на території Деснянської громади. 

 

#Програма_CLEAR, #КІСАР
Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь