Деснянська селищна рада розпочала процес стратегічного планування

Дата: 14.01.2022 16:45
Кількість переглядів: 243

Деснянська територіальна громада – одна з п’яти переможців на Чернігівщини, які отримають експертну підтримку від Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe щодо розробки Стратегії місцевого розвитку серед 12 громад-заявників. В 2022 році Програма супроводжуватиме 96 громад з усіх областей України.

Стратегія визначає, якою мешканці громади прагнуть бачити її в найближчому майбутньому, відповідно – пріоритети розвитку, засоби та ресурси досягнення поставлених цілей. В центрі уваги обговорення – системні проблеми територіальної спільноти, способи їх подолання, пріоритетні напрями розвитку та завдання громади.

Протягом місяця за участі експертів Програми «U-LEAD з Європою», керівників її Київського та Чернігівського офісів, відбулися кілька заходів: ознайомча зустріч, онлайн-семінар на тему «Комунікація та партисипаторні механізми для представників територіальних громад, відібраних для підтримки розробки стратегій місцевого розвитку» та перші онлайн-консультації. Їх мета – організаційна підготовка до розроблення Стратегії, ознайомлення з можливостями та формами ширшого залучення мешканців громади.

Наразі формується Робоча група з розроблення Стратегії розвитку Деснянської територіальної громади на 2022-2027 рр. на принципах залучення громадськості, зокрема підприємців, депутатів, освітян, старостів старостинських округів, громадських організацій тощо.

Серед наступних першочергових кроків – збір даних для соціально-економічного аналізу та проведення опитування мешканців громади, також – анкетування підприємців. Це велика праця, яку територіальна спільнота може зробити лише разом.

У лютому відбудеться перше засідання Робочої групи. Кожен мешканець має право висловити свої позиції та коментарі, брати участь в засіданнях та обговореннях розробки Стратегії розвитку Деснянської громади.

Запрошуємо всіх небайдужих долучитися до її розробки Спільними зусиллями ми зможемо зробити громаду кращою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь