Деснянська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акта - проєкту рішення Деснянської селищної ради «Про встановлення та затвердження місцевих податків та зборів на території Деснянської селищної ради»

Дата: 02.09.2021 12:47
Кількість переглядів: 297

Проєкт регуляторного акта - рішення «Про встановлення та затвердження місцевих податків та зборів на території Деснянської селищної ради».

Розробник проєкту – фінансовий відділ виконавчого комітету Деснянської селищної ради.

Мета проєкту - встановлення на території Деснянської селищної ради місцевих податків та зборів у відповідності до Податкового кодексу України та з урахуванням вимог Закону України «Про засади державної  регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

 

Пропозиції та зауваження приймаються розробником проєкту в письмовій формі за поштовою адресою: 17024, смт.Десна,                                    вул. Ювілейна,1А, каб. 1.

Термін отримання пропозицій та зауважень до проєкту регуляторного акта становить 1 (один) місяць з дня його оприлюднення в мережі Інтернет.

Аналіз регуляторного впливу та проєкт рішення оприлюднено на офіційному вебсайті Деснянської селищної ради (desnyanska-gromada.gov.ua) в рубриці “Регуляторні акти”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь