Управління служби Безпеки України в Чернігівській області повідомляє

Дата: 27.08.2021 10:11
Кількість переглядів: 496

Управління служби Безпеки України в Чернігівській області повідомляє, що представники спецслужб іноземних держав стало спрямовані на отримання інформації з обмеженим доступом, зокрема щодо персональних даних співробітників підрозділів Державної прикордонної служби України на території Чернігівського району. Просимо громадян, що перетинають державний кордон України з Республікою Білорусь бути пильними та не розповсюджувати інформацію, що може зашкодити державним інтересам України.

У разі виявлення випадків збирання інформації іноземними спецслужбами, наполегливо просимо повідомляти про такі за телефоном: 0462-676-208 (Управління СБУ в Чернігівській області). Повідомляємо, що державна зрада, тобто діяння, умисно вчинене громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній чи інформаційній безпеці України: перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їхнім представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України, - карається позбавленням волі на строк до 15 років.

Додатково звертаємо Вашу увагу, що в даний період, коли держава святкує 30-ту річницю Дня Незалежності України, нагадуємо, що можливе використання антиукраїнськими силами урочистих заходів та емоційного піднесення громадян для дестабілізації суспільно-політичної ситуації шляхом створення штучних конфліктних ситуацій між ідейними опонентами. Такі конфлікти можуть бути використані для висунення звинувачень у переслідуваннях за політичні погляди, або за національною ознакою, з метою нанесення репутаційної шкоди нашій державі.

Відповідно до вищезазначеного, просимо суворо дотримуватися норм чинного законодавства та не допускати виникнення штучних конфліктних ситуацій.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь