Деснянська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Визначено переможця конкурсу на посаду директора Тужарського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Деснянської селищної ради Чернігівської області.

Дата: 11.08.2021 16:29
Кількість переглядів: 1864

 

 

11 серпня 2021 року в смт Десна відбувся конкурсний відбір кандидатів на посаду директора Тужарського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

За рішенням конкурсної комісії до участі в конкурсному відборі допущені два кандидати – Жарикова Раїса Петрівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Тужарського ЗЗСО І-ІІІ ступенів та Литвиненко Тетяна Володимирівна, директор Косачівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

 

Конкурсний відбір складався з письмового тестування на знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, перевірки професійних компетентностей кандидатів на посаду директора шляхом письмового виконання ситуаційного завдання, публічної та відкритої презентації перспективного плану розвитку Тужарського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

 

За результатами випробувань конкурсна комісія визначила переможцем конкурсу Жарикову Раїсу Петрівну та рекомендувала призначити її на посаду директора Тужарського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

Вітаємо Жарикову Раїсу Петрівну з перемогою! Бажаємо успіхів у починаннях та плідної професійної діяльності!

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь