Деснянська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Про реалізацію заходу «Національно-патріотичний тренінг «Єдність і сила»

Дата: 02.07.2021 14:52
Кількість переглядів: 351

Відповідно до обласної цільової програми національно-патріотичного виховання на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням Чернігівської обласної ради від 26.01.2021 №26-2/VIIІ, наказу Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації від 23.03.2021 № 23 «Про переможців конкурсу з визначення програм (проектів, заходів) розвитку молоді та національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету у 2021 році» та згідно з п. 2.2.2 Календарного плану на 2021 рік програм (заходів) молодіжної політики Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації з 16 по 18 липня  2021 року громадськими організаціями «Сіверська Січ» та «Д.Крук» проводитиметься у м. Ніжин Національно-патріотичний тренінг «Єдність і сила».

До участі в Національно-патріотичному тренінгу «Єдність і сила» запрошуються представники патріотичних організацій, громадські активісти,  учасники АТО/ООС, що планують долучитись до патріотичного виховання дітей та молоді, викладачі «Захисту України», люди з активною громадською позицією. 

Учасники отримають теоретичні та практичні знання з організації гуртків національно та військово-патріотичного виховання, проведення навчальних занять та заходів для учасників гуртків. Отримають практичні заняття з військових дисциплін, домедичної допомоги та ін.

 

Проживання та харчування учасників буде організовано в наметову таборі за рахунок  організаторів заходу.  

З огляду на актуальність даного заходу для національно-патріотичного виховання молоді просимо Вас забезпечити інформування та сприяти участі у національно-патріотичному тренінгу активних молодих людей вашого регіону.

Реєстрація у заході та більш детальніша інформація про його проведення за тел. (096) 16 00 993 Ігор Щокін (ГО «Д.Крук»).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається Вам нове оформлення сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь