Громадські роботита роботи тимчасового характеру: зайнятість для безробітних, користь для громади

Дата: 24.06.2021 12:37
Кількість переглядів: 326

В умовах дефіциту якісних вакансій та гострої конкуренції на ринку праці все більшої уваги набувають  громадські роботи — один із напрямків активної політики зайнятості населення.

Організації громадських робіт та робіт тимчасового характеру фахівцями Козелецької районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості приділяється велика увага. У центрі зайнятості спільно з органами влади і роботодавцями проводяться заходи  щодо сприяння  тимчасовій зайнятості безробітних осіб з метою додаткового стимулювання мотивації  їх до праці.

З метою вирішення проблеми зайнятості безробітних, які проживають на території району, у січні- червні 2021 року  за сприяння Козелецької районної філії було організовано громадські роботи та роботи тимчасового характеру для безробітних, які перебувають на обліку в філії.

Протягом початку року за сприяння служби зайнятості залучено до участі у  громадських роботах  27 безробітних осіб. Безробітні  працювали підсобними робітниками з благоустрою  на території громад району (прибирання на території кладовищ, парків, місць громадського відпочинку ін.), а також допомогали в роботі по оформленню субсидії в органах соціального захисту. Всі ці роботи мають суспільно корисний характер і відповідають потребам громад, на території яких вони проводяться.

На робота тимчасовго характеру на сільськогосподарських підприємтсвах працювали 5 осіб, які здійснювали підсобні роботи у весняно-польовий період.

Задоволені і самі безробітні, маючи тимчасову зайнятість та  додатковий заробіток, відчуваючи себе  частиною колективу.

Служба зайнятості і надалі продовжуватиме співпрацю з місцевими органами влади з метою благополуччя кожної людини, яка сподівається на допомогу у вирішенні питання щодо працевлаштування.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь