ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 17.05.2021 11:16
Кількість переглядів: 403

Про початок процедури реєстрації, розгляду та узагальнення пропозицій громадськості до проектів містобудівної документації :

«Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 1,3 га в межах населеного пункту для колективного гаражного будівництва, розташованої в смт. Десна по вул. Ювілейна, 21, Деснянської селищної ради».

Замовник: Деснянська селищна рада, смт. Десна.

Розробник: ФОП Травка В.А., м. Чернігів.

Ознайомитись з детальним планом території можна на офіційному веб сайті Деснянської селищної ради - http://desnyanska-gromada.gov.ua. Для подання пропозицій  звертатися до виконавчого комітету Деснянської селищної ради у письмовому та електронному вигляді в зв’язку з вимогою постанови Кабінету Міністрів від 11.03.2021 року «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» зі змінами за адресою: Чернігівська область, Чернігівський район, смт. Десна, вул.Ювілейна,1а, електронна адреса desnaselrada@ukr.net.

 

Громадські обговорення з приводу розгляду та врахування пропозицій проекту містобудівної документації: 

«Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 1,3 га в межах населеного пункту для колективного гаражного будівництва, розташованої в смт. Десна по вул. Ювілейна, 21, Деснянської селищної ради».

відбудуться у приміщенні виконавчого комітету Деснянської селищної ради   за адресою: Чернігівська область, Чернігівський район, смт. Десна, вул.Ювілейна,1а.

 «18» травня 2021 року об 11.00 год.

    В зв’язку з вимогою постанови Кабінету Міністрів від 11.03.2021 року «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» зі змінами, зауваження та пропозиції можна подавати у письмовому та електронному вигляді до «17» травня 2021р. до виконавчого комітету Деснянської селищної ради за адресою: Чернігівська область, Чернігівський район, смт. Десна, вул.Ювілейна,1 «А», або на електронну адресу desnaselrada@ukr.net.

    Запрошуються представники громадських організацій, зацікавлені члени громади, розробники документації та представники замовника.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь