25 серпня 2016 р. відбудеться чергова восьма сесія Деснянської селищної ради сьомого скликання

Дата: 16.08.2016 16:33
Кількість переглядів: 599

                                                                                                             

 

                      УКРАЇНА                      

ДЕСНЯНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

15.08.2016  р.                                    смт. Десна                                    № 90

 

Про скликання  чергової  восьмої сесії

селищної ради сьомого скликання   

  1. Згідно  ст. 46  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні ”  скликати   чергову   восьму   сесію селищної ради сьомого скликання  25 серпня  2016 року о10.00  в  актовому залі Деснянської  селищної ради.
  2. На розгляд сесії виносяться наступні питання:
    1. 1. Про надання дозволу на розроблення  технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і споруд Гребенік Г.І.,Дулі П.І., Царенку В.М., Довгановському В.В.
    2. 2.Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для індивідуального садівництва Синєгубу С.В.
    3. 3.Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Пономар Г.І., Пономарьову П.І.,Головінському А.М.,Прокопенко Є.Ю., Савчук О.Ю. Кривоцюк М.Ю.
    4. 4.Про внесення змін до рішення 5 сесії 7 скликання Деснянської селищної ради від  08.04.2016 року та про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Білик Г.М.
    5. 5.Про відмову в наданні дозволу на виготовлення землевпорядної документації щодо відведення земельної ділянки в оренду Береговій Н.М.
    6. 6.Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання  земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Пономар Г.І., Пономар П.І.
    7. 7. Про припинення права користування та прийняття у комунальну власність земельної ділянки в селі Отрохи.
    8. 8.Про скасування рішення п’ятої сесії сьомого скликання Деснянської селищної ради від 08.04.2016  року « Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд» Олійнику Івану Максимовичу.
    9. 9.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Олійнику Івану Максимовичу.
    10. 10.Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Остерському споживчому товариству в селі Рудня по вул. Руднянська, 18
    11. 11.Про скасування рішення  четвертої сесії сьомого скликання» Про надання дозволу на проведення інвентаризації земельної ділянки ФОП Лемеш Т.Я.» від 05.02.2016 року.
    12. 12.Про проведення інвентаризації частини земель селища Десна по вул. Довженка 44а/2 орієнтованою площею 0,0110 га.
    13. 13.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Припутенку В.О., Кобилянському В.В.
    14. 14.Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Царенку В.М., Довгановському В.В.
    15. 15.Про затвердження  технічної документації із землеустрою для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Дягелю М.Ф.
    16. 16.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва та обслуговування жилого  будинку, господарських будівель і споруд Кобилянській К.В.
    17. 17.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Кобилянській К.В., Кобилянському О.В.
    18. 18.Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва  та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Боголій М.М.
    19. 19.Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Лисенку С.М.
    20. 20.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Жерибору Є.І.
    21. 21.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки безоплатно у власність для індивідуального садівництва Іващенку В.М.
    22. 22.Звіт про виконання селищного бюджету за І півріччя 2016 року.
    23. 23.Про затвердження Положення про тендерний комітет Деснянської селищної ради.
    24. 24.Про розгляд листа голови Козелецької районної  державної адміністрації В.І. Шведа.
    25. 25.Про прийняття Меморандуму та затвердження Програми про співпрацю між Козелецьким  відділом поліції Головного управління  Національної поліції в Чернігівській області та Деснянською селищною радою» Профілактика правопорушень на 2016 рік»
    26. 26.Про затвердження Положення  про проведення громадських консультацій в Деснянській селищній раді.
    27. 27.Про затвердження Програми використання і охорони земель та інших природних ресурсів на території Деснянської селищної ради на 2016 – 2020 роки.
    28. 28.Про затвердження проектної документації по об’єкту « БудівництвоПЛІ- 0,4кВ вуличного освітлення вулиць Г. Пономаренка, Гагаріна, П.Хонича та А. Мольченка в селі Морівськ.
    29. 29.Про затвердження проектної документації по об’єкту « БудівництвоПЛІ- 0,4 кВ вуличного освітлення вулиць Бондарівська, Набережна та І.Муромця в селі Морівськ.
    30. 30.Про затвердження проектної документації по об’єкту  :» Будівництво ПЛІ- 0,4 кВ вуличного освітлення вулиць Набережна,І.Муромця,П.Хонича, Б.Пономарів, Тарашкевича та Лісова в селі Морівськ.
    31. 31.Про затвердження проектної документації по об’єкту «Будівництво ПЛІ-0,4кВ вуличного освітлення вулиць Сулейманова, Придеснянська, Берегова, Польова, І.Муромця, Набережна,Корольова, Товстенка, Соборна, Шевченка та провулку Сонячному в селі Морівськ.
    32. 32.Про затвердження проектної документації по об’єкту «Будівництво вуличного освітлення в селі Рудня»
    33. 33.Про затвердження проектної документації по об’єкту  « Будівництво вуличного освітлення в селі Отрохи»
    34. 34.Про надання дозволу на складання проектно – кошторисної  документації та проходження експертизи.
    35. 35.Про внесення змін до кошторису селищної ради.
    36. 36.Про внесення змін до тимчасового штатного розпису Деснянської селищної ради.
    37. 37.Про виготовлення номерних печаток для довідок старостам відповідних населених пунктів.
    38. 38.Про затвердження додаткових годин у загальноосвітніх навчальних закладах громади на 2016 – 2017 навчальний рік.
    39. 39.Про затвердження  Статуту Деснянської дитячої музичної школи.
    40. 40.Про затвердження Положення про Будинки культури Деснянської селищної ради.
    41. 41.Про затвердження Положення про роботу бібліотек Деснянської селищної ради.
    42. 42.Про затвердження розпоряджень селищного голови.
    43. 43.Про надання матеріальної допомоги.
    44. 44.Про розгляд листа начальника Остерської КЕЧ району полковника М.В. Кнутова
    45. 45.Про розгляд листа мешканців смт. Десна про встановлення Пам’ятного знаку воїнам АТО.
    46. 46.Про затвердження Порядку організації харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах Деснянської селищної ради.

 

 

 

                           Селищний голова                                    Ю.В. Осташевський

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь