До участі у проєкті «Успішна жінка» запрошуються жінки? які досягли статусу успішної жінки завдяки щоденній та наполегливій праці

Дата: 10.08.2020 10:31
Кількість переглядів: 664

Видавництво «Статус-Україна» розпочало роботу над Х випуском книги інформаційно-видавничого проєкту «Успішна жінка», за підтримки Верховної Ради України, міністерств, Малої академії наук України, Інституту демографії та соціальних досліджень ім. В.Птухи. Основною метою проєкту є відображення високого соціального статусу успішних, ділових та цілеспрямованих жінок в житті країни. 

До участі у проєкті «Успішна жінка» запрошуються жінки, які очолюють підприємства промисловості, сільського господарства, приватні підприємства, заклади освіти, медицини, окремі підрозділи провідних підприємств регіону, держслужбовці, науковці, митці та інші, які досягли статусу успішної жінки завдяки щоденній та наполегливій праці.    Фінансування проєкту здійснюється шляхом залучення коштів учасників проєкту, спонсорів. Вихід книги з друку планується у грудні 2020 року. Всі учасники отримають книги, дипломи, а інформація після виходу книги розміщується додатково в інтернет-мережі (status-ua.com.ua).

Просимо долучити до участі в проєкті успішних жінок громади. Рекомендований список із зазначенням посад та контактних телефонів для подальшої обробки надіслати Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації до 14 серпня 2020 року на електронну адресу dsms_siemaka@cg.gov.ua.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь