Запрошення на дистанційне навчання з питань роботи депутата місцевої ради

Дата: 06.04.2020 15:03
Кількість переглядів: 319

Чернігівський центр своїм листом від 25.03.2020 р. №01-02/173 запросив депутатів місцевих рад та працівників їх апаратів, виконкомів на навчання (дистанційна форма) за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації: «Депутат місцевої ради: статус, повноваження, організація роботи». Цей навчальний курс з 25 березня поточного року відкритий для реєстрації та проходження навчання для вищезазначеної категорії слухачів.

Для максимального охоплення  вищезазначеним навчанням депутатів місцевих рад та працівників їх апаратів, виконкомів звертаємося до Вас з проханням донести інформацію, яка міститься у вищевказаному листі, до посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад з метою особистої їх участі у дистанційному навчанні.

Ще раз нагадуємо, що заняття проходитимуть до червня за допомогою платформи Moodle. Обов’язкові умови отримання сертифіката: проходження всіх модулів (автоматично фіксує програма) та контроль знань – тестування. Про час та місце його проведення повідомлятиметься додатково. Звертаємо вашу увагу на те, що учасники навчання реєструватимуться двічі:

За довідками звертатись: Шакун Олександр Олександрович, завідувач сектора інформаційно-комп’ютерного забезпечення Центру: 676-052; 77-43-12;  e-mail: chcppk@gmail.com; фейсбук-сторінка (мессенджер): Олександр Шакун.

Заздалегідь дякуємо за розуміння й підтримку та запрошуємо на навчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь