Деснянська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Викрито міжрегіональний канал постачання спирту

Дата: 11.02.2020 08:47
Кількість переглядів: 304

Як повідомлялось раніше, у січні поточного року співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області було викрито підпільний цех з виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв. Це дозволило у подальшому задокументувати та перекрити великий міжрегіональний канал з постачання оптових партій спирту та алкогольного сурогату.

Організували незаконну діяльність мешканці міст Чернігів та Ромни, які в орендованому складському приміщенні на території Сумської області займались виготовленням горілки та здійснювали фасування оптових партій спирту у пластикову тару об’ємом по 5 літрів.  

У подальшому ділки збували оптові партії фальсифікованої продукції на території Чернігівської, Сумської та інших областей України, у тому числі, за допомогою оголошень, розміщених у закритих групах у мережі Інтернет.

Завдяки проведеним заходам з незаконного обігу вилучено 11 тисяч  літрів спирту та 250 літрів готового до реалізації фальсифікату орієнтовною вартістю 2,3 млн гривень.

Крім цього, в ході проведених заходів були вилучені грошові кошти у сумі понад 400 тис грн, отримані від реалізації чергової партії фальсифікату, автомобіль, яким здійснювалось транспортування спирту, пластикові ємності з залишками рідини з характерним запахом спирту, насосне обладнання, шланги, лійки та інша фурнітура.

Всього вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму 3,5 млн гривень.

Фото без описуФото без опису

                                    За повідомлення податкової міліції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається Вам нове оформлення сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь