«Соціальне партнерство закладу загальної середньої освіти та військової частини: нові ресурси для задоволення освітніх потреб»

Дата: 10.04.2019 14:19
Кількість переглядів: 476

09 квітня 2019 року на базі Опорного закладу «Деснянський навчально-виховний комплекс «гімназія-загальноосвітня школа І ступеня» Деснянської селищної ради та 169 Навчального центру «Десна» відбувся обласний семінар для методистів (спеціалістів) органів управління освітою, які відповідають за предмет «Захист Вітчизни» (керівників методичних об’єднань учителів предмета «Захист Вітчизни») та учителів предмета «Захист Вітчизни» закладів освіти обласного підпорядкування. Участь у заході взяли 56 учасників.

Відкрила роботу семінару проректор з науково-методичної роботи Лисенко Ірина Василівна. У виступі акцентувала увагу присутніх на підготовку педагогічних кадрів до роботи в Новій українській школі, проаналізувала особливості проведення Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019»  у номінації «Захист Вітчизни».

Левосюк Раїса Василівна, начальник відділу освіти Деснянської селищної ради презентувала освітній простір Деснянської об’єднаної територіальної громади.

Римарєв Костянтин Євгенійович, директор опорного закладу «Деснянський НВК «гімназія-загальноосвітня школа І ступеня» Деснянської селищної ради та Оленчук Володимир Борисович, заступник командира військової частини А 0665 з морально-психологічного забезпечення – начальник відділу морально-психологічного забезпечення висвітлили щодо співпраці опорного закладу «Деснянський НВК «гімназія-загальноосвітня школа І ступеня» Деснянської селищної ради з 169 Навчальним центром «Десна».

З особливостями організації та проведення навчально-польових зборів у 2019 році учасників семінару ознайомив Шарапа Володимир Григорович, методист з предмета «Захист Вітчизни» Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського.

Попков Олександр Миколайович, учитель предмета «Захист Вітчизни» Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Чернігівської обласної ради презентував співпрацю Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Чернігівської обласної ради з державними установами, громадськими організаціями щодо підготовки та проведення навчально-польових зборів для закладів освіти обласного підпорядкування.

Учасники мали можливість пройти воркшоп «Сучасні ресурси військової частини для задоволення освітніх потреб» та майстер-клас «Домедична допомога в умовах бойових дій» на базі 169 Навчального центру «Десна».

Педагогічні працівники на тактичному полі пройшли практикум «Нова система підготовки військовослужбовців Збройних Сил України».

Насамкінець учасники відвідали музей Бойової Слави 169 Навчального центру «Десна».

 Фото без описуФото без описуФото без опису

За інформацією Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь