Деснянська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Під час перевірок сфери роздрібної торгівлі аудиторами ДФС в області за 20 днів листопада до офіційного працевлаштування залучено 73 особи

Дата: 22.11.2018 11:13
Кількість переглядів: 442

Фахівці управління аудиту ГУ ДФС у Чернігівській області повідомили, що наразі при проведенні усіх перевірок здійснюється контроль за офіційним  оформленням трудових відносин між роботодавцем та найманими працівниками.

У листопаді під час перевірки одного з магазинів у райцентрі аудитори звернули увагу, що, незважаючи на значні обсяги товарів та площу магазину, офіційно у ньому працює лише одна особа. Після проведеного роз’яснення роботодавець виправив ситуацію. Він направив до фіскальної служби повідомлення про прийняття працівників на роботу.

Загалом у листопаді при здійсненні перевірок реалізаторів підакцизної групи товарів були виявлені факти порушень касової дисципліни, торгівлі без ліцензій та несвоєчасного оприбуткування готівки.

Приємним результатом стало ще й те, що  до ДФС в області надійшло 73 повідомлення про офіційне працевлаштування найманих працівників. А отже, бюджет отримає додаткові надходження, а 73 мешканця області – соціальний захист та трудовий стаж.  

Фото без опису

Сектор комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається Вам нове оформлення сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь