Про скликання   чергової   двадцять четвертої сесії селищної ради 7скликання  

Дата: 20.07.2018 17:03
Кількість переглядів: 438

Фото без опису

У К Р А Ї Н А    

ДЕСНЯНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

20.07.2018  р.                                                                           смт. Десна                                                                                     №  101

 

Про скликання   чергової  

двадцять четвертої сесії                                                                                                             

селищної ради 7скликання    

 

  1.   Згідно  ст. 46  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні ”  скликати  чергову двадцять четверту сесію селищної ради  7 скликання            30 липня  2018 року о 10.00 в залі засідань селищної ради.
  2. На розгляд сесії виносяться наступні питання станом на 20.07.2018 рік:   

2.1. Про затвердження Правил благоустрою на території Деснянської селищної ради.

2.2. Про розгляд листа головного лікаря «Чернігівського обласного онкологічного диспансеру» В.О. Зуб.

2.3. Про створення комунального некомерційного підприємства «Деснянський центр первинної медико - санітарної допомоги» Деснянської селищної ради та затвердження Статуту .

2.4. Про порушення клопотання перед Чернігівською обласною радою про безоплатну передачу ДП «Козелецьрайагролісгосп».

2.5. Про перерахування коштів до Остерської міської ради на заробітну палату тренеру - викладачу Остерської спортивної школи Сердечному В.І. за вересень - грудень 2018 року.

2.6. Про заключення договору -позички на майновий комплекс розташований за адресою: смт. Десна, вул. Ювілейна буд. 19/1 з наданням дозволу на подальший викуп.

2.7. Про внесення змін щодо розміру щомісячної плати батьків за навчання дитини в Деснянській дитячій музичній школі.

2.8. Щодо збільшення та затвердження педагогічного навантаження викладачу Деснянської дитячої музичної школи Козловій Ю.Д.

2.9. Про затвердження штатного розпису закладів загальної середньої освіти Деснянської селищної ради.

2.10. Про затвердження додаткової ставки заступника директора Тужарського закладу загальної середньої освіти І - III ступенів та внесення змін до штатного розпису Опорного закладу « Деснянський навчально -виховний комплекс « гімназія - загальноосвітня школа І ступеня».

2.11.  Про затвердження передавальних актів.

2.12.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для індивідуального садівництва Дубовському Р.Ф., Шурубурі І.В.

  1.  Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки безоплатно у власність для індивідуального садівництва Галагану О.М.
  2. Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства  Берлогу І.С.
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у спільну часткову власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Остапенко Г.О., Балюк Т.С., Степанцю О.В., Гребенік Г.І. та Дулі П.І.
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Левченко Н.В.
  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки безоплатно у власність для індивідуального садівництва Лисенку О.І., Жерновому В.С.
  6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та  надання земельної ділянки безоплатно у власність для індивідуального садівництва Жерновій М.М., Красногор В.М., Трейтяку А.В.
  7. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби Візерському В.М.
  8. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ПП «Аріон»
  9. Про відмову в погодженні надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Кубрак Л.М.
  10. Про відмову в погодженні надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Розум Л.В.
  11. Про відмову в погодженні надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Шурко І.Г.
  12. Про відмову в погодженні надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Дубовському А.Р.
  13. Про розгляд заяви Божок С.О.
  14. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Якименку М.П.
  15. Різне.

 

 Селищний голова                                                                                                                                          Ю.В. Осташевський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь