9 травня це - особливий день. День Перемоги.

Дата: 10.05.2018 05:30
Кількість переглядів: 773

9 травня це - особливий день. День Перемоги. Скільки б років не відділяло нас від того довгожданного та не незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні цей день – це хвилюючий символ героїзму і мужності народу, що відстоював мир на землі. Немає сім’ї, якої не торкнулося полум’я Другої світової війни. Ми вшановуємо пам’ять наших земляків, що не повернулися з полів битв. Ми пам’ятаємо подвиги великих трудівників, що кували перемогу в тилу. В цей славетний день ми згадуємо всіх чиє життя забрала війна. Низько вклоняємось та складаємо глибоку шану ветеранам!
В смт. Десна 9 травня відбулися заходи з нагоди 73-ій річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. О 9.00 розпочався мітинг-реквієм на «Алеї героїв», на якому до учасників мітингу зі словами великої шани та вдячності звернувся і селищний голова Юрій Осташевський, який зазначив: « минуть віки, але людство завжди пам’ятатиме героїв і вдячно славитиме їх великий подвиг. Земний уклін Вам, дорогі ветерани, учасники Великої Вітчизняної війни за мужність, стійкість, відвагу!» 
До пам’ятника героям Другої світової війни поклали квіти: мешканці селища, військові, діти. Після урочистої частини всіх бажаючих запросили святковий концерт, який відбувся біля Гарнізонного будинку офіцерів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь