Деснянська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новий напрям роботи інституту

Дата: 19.04.2018 09:38
Кількість переглядів: 622

12 квітня 2018 року о 09.30 годин на базі Деснянського НВК «Гімназія – загальноосвітня школа І ступеня» відбувся семінар-практикум для учнів 11 класів Деснянської громади “Поради здобувачам повної загальної освіти щодо успішного складання ЗНО – 2018 з української мови та літератури, історії України”.

Із наближенням часу проходження ЗНО до Деснянського НВК завітали викладачі ЧОІППО імені К.Д. Ушинського: Мокрогуз Олександр Петрович – кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри суспільних дисциплін та методики їх викладання, Молочко Світлана  Рашитівна – старший  викладач кафедри філологічних дисциплін та методики їх викладання, які провели для випускників Деснянської громади практичні заняття з підготовки до ЗНО з історії України та української мови і літератури.

На зустрічі були присутні 55 старшокласників та вчителі Деснянської громади. Варто зазначити, що така зустріч учнів і викладачів інституту щодо ЗНО була організована вперше в області і є певною новацією.

Спілкування у формі семінару-практикуму було дуже корисним для учнів і вчителів, оскільки дало можливість систематизувати вже набуті знання і звернути увагу на деякі секрети, приховані у змісті ЗНО. Велика кількість запитань і обговорення по закінченню зустрічі продемонстрували, що такий вид допомоги освітянам з боку інституту конче потрібний.

Ця зустріч засвідчила спільну зацікавленість науковців і учнів у досягненні результату і безперечно, допоможе одинадцятикласникам  успішно скласти зовнішнє незалежне оцінювання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається Вам нове оформлення сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь