Вздовж Дніпра за 55 днів

Дата: 05.07.2016 14:37
Кількість переглядів: 655

 Фото без опису

 2 липня у Міжнародний день Дніпра, стартував  проект, присвячений 25-ій річниці Незалежності України. За 55 днів учасники пішохідної туристсько-краєзнавчої експедиції «Ріка життя» подолають 1100 кілометрів з півночі на південь через 8 областей та 20 міст України.

 Стартує експедиція з місця, де Дніпро перетинає кордон України, біля села Кам’янки Ріпкінського району Чернігівської області, далі через міста Славутич, Київ, Канів, Черкаси, Чигирин, Світловодськ, Кременчук, Кам’янське, Дніпро, Запоріжжя, Нікополь, Нова Каховка, Херсон та інші населені пункти вздовж Дніпра до села Рибальчого Голопристанського району Херсонської області, де експедиція закінчиться 24 серпня 2016 року – у День Незалежності України.

7-8 червня відповідно маршруту експедиція пройде через села Сорокошичі, Косачівка, Тужар Козелецького району Чернігівської області , які підпорядковуються Деснянській об’єднаній  територіальній громаді.

  Автор проекту та організатор експедиції «Ріка життя» – Сергій Сердюк, голова громадської організації «Олександрійці» міста Олександрії Кіровоградської області. За його ідеєю, захід проводиться з метою популяризації туризму в Україні, вивчення рідного краю, його географічних, етнографічних та історичних об’єктів, пропаганди здорового способу життя та розробки нових туристичних маршрутів.  Склад команди – 3 особи, зокрема професійні журналісти та лікар. Україною вони пройдуть пішки з ночівлею в наметах. Щоденник походу з фото- та відеоматеріалами публікуватиметься на сторінці «Ріка життя» у «Фейсбук» https://www.facebook.com/rikazh2016

  Експедиція пройде за підтримки Міністерства молоді та спорту України та за сприяння обласних державних адміністрацій 8 областей України, а також Київської міської адміністрації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь