Подарунки в зону АТО

Дата: 24.02.2017 14:24
Кількість переглядів: 817

  Фото без опису

 В період  масляної неділі настоятель Свято-Гавриліївського храму УПЦ отець Ярослав, що в селищі міського типу Десна  спільно з матушкою Надією здійснив поїздку в зону АТО як священнослужитель та волонтер.

   Вони вдвох доставили на схід продукти та більше 2000 тис. смачних   домашніх млинців з різними видами начинки. Які матушка з прихожанами Деснянської громади готували для солдат, щоб і наші захисники відчули свято на передовій.

   Подібні акції протоієреєм Ярославом  були організовані напередодні дня Святого Миколая та під час різдвяних свят. Солдати, які тримають мирне небо над нами і дають надію на майбутнє, потішили подарунками, продовольчими товарами, теплим одягом.

   Надзвичайно важлива для наших захисників духовна підтримка.  Щоразу під час перебування в місцях дислокації бійців в Луганській, Донецькій областях о. Ярослав відправляє божественні літургії та молебні, здійснює таїнство сповіді. Щира молитва надихає, додає сили та дає надію. У подарунок привозить освячені натільні хрестики, іконки, благословляє на святу справу захисту Вітчизни від ворога. Дай Боже, як сказав протоієрей, щоб ця кровопролитна війна як найшвидше cкінчилася.   Зустрічі з отцем Ярославом дають  надію солдатам. Щасливі, що про них не забувають, турбуються. Як діти, радіють подарункам із рідної землі.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь