17 листопада 2016 р. о 10.00 відбудеться чергова деcята сесія сьомого скликання в приміщенні Деснянської селищної ради.

Дата: 10.11.2016 14:18
Кількість переглядів: 573

17 листопада 2016 р. о 10.00 відбудеться чергова десята сесія сьомого скликання в приміщенні Деснянської селищної ради

              Фото без опису           

                     УКРАЇНА                      

ДЕСНЯНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

07.11.2016  р.                                    смт. Десна                                    № 123

 

Про скликання  чергової 

 десятої сесії селищної                                                                                                          

 ради сьомого скликання  

 

  1. Згідно  ст. 46  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні ”  скликати    чергову  десяту    сесію селищної ради сьомого скликання  17 листопада  2016 року о 10.00  в   Деснянській селищній раді.

 2. На розгляд сесії виносяться наступні питання:

  1. Звіт про виконання селищного бюджету за 9 місяців 2016 року.
  2. Звіт про  роботу із зверненнями громадян.
  3. Звіт голів постійних комісій селищної ради про проведену роботу.
  4. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Савон Г.А., Панько Л. О.
  5. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для індивідуального садівництва  Гулому І. М., Чепурному О. М., Ніколаєву Д. П.
  6. Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно  у власність для індивідуального садівництва Науменку М . М., Науменко І. М.
  7. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Жабинець Л.П., Савицькій О. М.
  8. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для індивідуального садівництва Паньку  В. М.
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд Судак Н. М., Гетьман Н. І.,Білик Г. М., Багдасарян Т. А., Дахно Г. І., Мінько Л П., Дикусі М. І., Кареліну М. Д., Кириленко К.Є., Халаїм Є. Д,  Олійнику І.М., Дубовику Б. М.
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки безоплатно у власність для  ведення особистого селянського господарства Багдасарян Т.А., Гетьман Н.І .
  11. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки та надання земельної ділянки безоплатно у власність для індивідуального садівництва Багдасарян Т. А.
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки безоплатно у власність для індивідуального садівництва Литвинюку О. С.,Байкову Д,В., Пономаренку Д. В., Клєванному Ю.О., Шапаренку В.В., Норинчаку  І.І., Бойку І.В.
  13.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється з ведення особистого підсобного господарства на будівництво та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Саліхову Р. Г.
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється з ведення особистого  підсобного господарства на будівництво та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Кувшинському Г.М .
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Максименко М.І., Готваник О.І .
  16. Про відмову від земельної ділянки та прийняття у комунальну власність земельних ділянок в селі Рудня Чирик М.К., Чирик Б,О., Бережної В. А., Верченко Л.В., Верченка І.П., Дяченка М.В., Калити О. П., Козлової М .В., Косаковської Г.В., Мирко М.Г., Мишка В.П., Мишко Г. Я., Мишка М.Д., Мишка О.М., Радько Г. К., Чумаченко А. М., Чумаченко Г.І., Пархоменко В.П., Мирко В.О., Мірко В.О., Потебні Л.І., Сківки М.В., Ратозей А.П., Скивки Н.І., Потебні Л.І., Пастушенко В. М.
  17. Про надання дозволу на поновлення дії договору оренди земельної ділянки та про встановлення відсоткової ставки розміру орендної плати Публічному акціонерному товариству « Укртелеком».
  18. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки в оренду Оліфір Є.С.
  19. Про надання  дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та присвоєння  кадастрового номера без права приватизації для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Оліфір Є.С.
  20.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Симоненко А.Т.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Симоненко А.Т., Кондряковій О.М.
  22.  Про пільги щодо сплати земельного податку для юридичних осіб на 2017 рік.
  23. Про розгляд листа начальника Козелецької районної лікарні ветеринарної медицини М.Г. Омельченка.
  24. Про виділення коштів на пальне для перевезення стерилізованих тварин.
  25. Про розгляд листа голови районної ради ветеранів В.І. Пушкаря.
  26. Про розгляд заяви Туровець Т. В.
  27. Про розгляд заяв про надання матеріальної допомоги.
  28. Про розгляд листа голови правління ГО «Єдина родина Чернігівщини» М.М.  Шанського.
  29. Про розгляд листа в.о. головного лікаря КЗ КРР «Козелецький районний центр ПМСД» І.М. Кондратьєвої.
  30. Про затвердження Положення про плату за навчання у Деснянській дитячій музичній школі Деснянської селищної ради.
  31. Про затвердження Положення про стипендії Деснянської селищної ради обдарованій учнівській молоді та грошову винагороду педагогічним працівникам.
  32. Про виділення коштів на придбання паливної деревини для Морівської сільської лікарської амбулаторії ЗПСМ.
  33. Організація харчування в загальноосвітніх закладах Деснянської селищної ради на 2017 рік.
  34.  Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Деснянської селищної ради будівлі № 499 (котельня) військового містечка № 1 смт. Десна.
  35. Різне.

Селищний голова                                          Ю.В. Осташевський

 

 

 

             


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь