Отримання гранту від Фонду «Монсанто»,

Дата: 18.08.2017 09:40
Кількість переглядів: 674

Департамент економічного розвитку облдержадміністрації повідомляє про можливість отримання гранту від Фонду «Монсанто», основною метою діяльності якого є поліпшення життя людей та зміцнення громад в усьому світі.

Громадські організації можуть подавати до Фонду «Монсанто» пропозиції соціальних проектів для сільських громад. В Україні Фонд «Монсанто» приймає пропозиції проектів для надання грантів за такими напрямами:

  • Надання базової освітньої підтримки, спрямованої на покращення освіти в сільських громадах, в тому числі за рахунок підтримки шкіл, бібліотек, наукових центрів, навчальних програм для фермерів та академічних програм, які збагачують чи доповнюють шкільні програми.
  • Забезпечення критичних потреб громад за рахунок розвитку продовольчої безпеки, санітарії, доступу до чистої води, громадської безпеки та інших місцевих потреб.

Заявки від організацій на фінансування проектів, подаються протягом двох періодів на рік ( з 1 січня по 28 лютого та з 1 липня по 31 серпня). Мінімальний розмір гранту, що може бути наданий – 25 тис. доларів США. Термін реалізації проекту - до 12 місяців.

Для того, щоб отримати запрошення для подання заявки, потрібно надіслати опис організації та короткий опис проекту англійською мовою, заповнивши форму на сайті (www.monsantofund.org/about/contact/). Якщо Фонд «Монсанто» буде зацікавлений підтримати проект, представник організації надасть код запрошення. Усі грантові заявки та необхідні документи подаються онлайн і повинні бути перекладені англійською мовою.

Додаткову інформацію про міжнародні гранти Фонду «Монсанто» можна отримати за посиланнями: www.monsantofund.org/grants/international та  http://www.monsantoglobal.com/global/ua/whoweare/Pages/our-locations.aspx


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь