Вручено нагороди за інтелект

Дата: 18.05.2017 19:28
Кількість переглядів: 614

Фото без опису

  Шістдесят школярів та студентів з Чернігівщини вибороли протягом поточного навчального року 66 відзнак Всеукраїнських та Міжнародних змагань з різних наукових дисциплін.

18 травня з юними інтелектуалами та їх наставниками спілкувалися голова облдержадміністрації Валерій Куліч та голова обласної ради Ігор Вдовенко.

— Приємно, що такі зустрічі вже стали традиційними, — зазначив у своєму вітальному слові Валерій Куліч.— Ми всі повинні прагнути до успіху. І пам’ятати, що щаслива людина — успішна людина. Запорукою ж успіху у будь-якій сфері є ґрунтовні знання.

Голова облдержадміністрації привітав молодих людей з науковими здобутками та подякував їх наставникам за плідну роботу. Серед нагороджених були і представники Деснянської громади Римарєв Костянтин Євгенійович — директору Деснянської гімназії Деснянської селищної ради - отримав Почесну грамоту облдержадміністрації. Та учениця Деснянської гімназії Анастасія Богомолова - отримала відзнаку облдержадміністрації.

 Хоч вручення відзнак облдержадмінобласної ради, численних пам’ятних подарунків та матеріального заохочення було доволі тривалим, воно залишило приємний слід у пам’яті всіх присутніх.

 

  А оскільки дата зустрічі співпала з днем вишиванки — український національний одяг додав їй особливого колориту і краси.

  Вітаємо ученицю Деснянської гімназії Анастасію Богомолову та директора Деснянської гімназії Римарєва Костянтина Євгеновича!                                            Бажаємо не зупинятись на досягнутому!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь