Ми з Вами щасливі люди бо ми є Деснянська громада

Дата: 12.06.2017 08:20
Кількість переглядів: 950

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Ми з Вами щасливі люди бо ми є Деснянська громада.
11 червня в селі Короп’є відбулася знаменна подія – відкриття відремонтованого будинку культури. Звучала музика, до будинку культури збиралися жителі села, гості. Право розрізати стрічку було надано голові Деснянської селищної ради Осташевському Юрію Валентиновичу та старості с. Короп'є Дикусі Михайлу Івановичу, після чого всіх присутніх запросили до глядацького залу. 
Сучасна стеля, сцена, освітлена сучасними економічними лампами, одяг сцени, крісла – все витримано в приємній кольоровій гаммі. В фоє закладу культури виставка робіт місцевих майстринь рукоділля.
На сцену було запрошено всіх тих, хто приклав зусиль, наполегливості, вміння, терпіння і зробив свій особистий вагомий внесок у свято – селищного голову Осташевського Ю.В., старосту с. Короп'є Дикуху М.І., завідувача сектору культури, туризму, спорту та зв’язків з громадскістю Шурубуру І.В, та інші. Присутні зустрічали їх вдячними оплесками, в їхню адресу звучали теплі слова привітання, діти вручали букети квітів.
Селищний голова Осташевський Ю.В. привітав та побажав присутнім всіляких гараздів. « … Для нас, цей день частина історії нашої громади. Бо саме будинок культури– це заклад, який об’єднує громаду села…»
Завідувач сектору культури Деснянської селищної ради Шурубура І.В. побажала, щоб Короп’ївський будинок культури був одним з найкращих " .... бо ми маємо чудові звичаї, традиції, культурну спадщину. Яку потрібно передавати з покоління в покоління…». 
Під час офіційної частини нагороджували подарунками найстаріших та наймолодших жителів села. Випускників та майбутніх першокласників.
І розпочався святковий концерт. Виступали творчі колективи «Морівчаночка» та запрошений колектив з м. Золотоноші, що на Черкащині. Лунали щирі, задушевні та веселі й жартівливі пісні, гуморески. Зал здригався від оплесків та сміху. Було приємно бачити щасливі, задоволені обличчя присутніх, а в їх очах – надію.
Концерт тривав, виконавці демонстрували свою майстерність, із залу сцена виглядала дуже урочистою, одяг сцени як найкраще пасував до облаштування залу та самої сцени. І при цьому ніхто навіть не здогадувався якими зусиллями створювалася ця краса. 
Після концерту на подвір’ї будинку культури всіх частували кулішем, смаженим м’ясом, дітей чекала солодка вата, морозиво, аква-грим.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь